Live
Health Tuesday 1.4.
tapahtumat

Health Tuesday 1.4.

Kiitos huhtikuun Health Tuesday -tapahtumaan osallistuneille!

Oliver Rittgen, Bayer Nordicin toimitusjohtaja, luetteli Pohjoismaiden vahvuuksiksi biotieteiden alalla täsmätuotteet ja -markkinat, tiiviit verkostot ja koulutetun työvoiman. Terveysalan innovaatioekosysteemi kaipaa vielä vahvistusta, ja erityisesti Suomen haasteena on Rittgenin mukaan suorien sijoitusten nostaminen samalle tasolle kilpailijamaiden kanssa.

Health Tuesdayn toinen puheenvuoro kuultiin Auria Biopankin Olli Carpénilta. Personoitu lääketiede tulee, mutta olemmeko siihen valmiita? Carpénin mukaan biopankit tulevat muuttamaan terveydenhuoltoa niveltäen uusimman tutkimustiedon kliiniseen potilashoitoon. Suomen hyvä perusterveydenhuolto, yhteiskunnan vahvuudet ja maailman paras biopankkilaki avaavat nyt täysin uusia mahdollisuuksia.

You need to accept marketing-cookies to watch this video

Open cookie settings

***

7:30-  Ovet auki, alkujuomaksi smoothie
8:00–8:15 Oliver Rittgen, toimitusjohtaja, Bayer Nordic: ”Tapping into Nordic Growth opportunities in life sciences”
8:15–8.30 Olli Carpén, professori, Auria Biopankki: ”Hospital biobanks – a key to personalized medicine”
8:30–10:00 Vapaamuotoista keskustelua ja verkostoitumista, aamiaisbuffet

Health Tuesdayn tavoitteena on koota terveys- ja hyvinvointialan toimijat verkostoitumaan vapaamuotoisesti aamiaisen äärelle. Health Tuesday -tapaamisia järjestetään kuukausittain ja ne ovat tarkoitettu kaikille terveysteknologiasta ja sen mahdollisuuksista kiinnostuneille, kuten yrittäjille, terveydenhuollon ammattilaisille, päätöksentekijöille, sijoittajille ja julkisen sektorin edustajille.

Tilaisuuksia järjestetään Helsingin lisäksi myös OulussaKuopiossaTampereella ja Turussa, joissa puheenvuoroja seurataan nettilähetyksen välityksellä ja verkostoidutaan paikallisin voimin.