Live
Health Tuesday 7.3.2017

Health Tuesday 7.3.2017

Health Tuesday -tapahtumassa pureudutaan Hyvinvoinnin palveluoperaattorin, Isaacuksen saloihin ja kuinka hanke edistää yritysekosysteemien syntymistä.

Photo: Sari Gustafsson

Isaacus goes Health Tuesday!

Tällä kerralla Health Tuesday -tapahtumassa pureudutaan Hyvinvoinnin palveluoperaattorin, Isaacuksen saloihin ja kuinka hanke edistää yritysekosysteemien syntymistä. Tilaisuus pidetään tiistaina 7.3.2016 klo 7.30–11.00 naapurissamme Team Finland -talossa (Porkkalankatu 1, Helsinki).

Tule kuulemaan Isaacus-hankkeen ajankohtaisista asioista, keskustelemaan esituotantohankkeiden tiimien kanssa ja verkostoitumaan muiden sote-kentän uudistajien kanssa. Aamun yhteisen Health Tuesday -aloituksen jälkeen jatkamme teematyöpajoissa, joissa pääset vaikuttamaan Isaacus-työn etenemiseen.

Aamun aloitus klo 8.00–8.40 englanniksi, muu ohjelma suomeksi. Voit seurata aamun aloitusta myös suorana striiminä.

Tilaisuus on tarkoitettu aiheen parissa työskenteleville asiantuntijoille. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan mukaan 28.2. mennessä Health Tuesday -tapahtuman sivustolla (kohdassa Registration).

Ohjelma

8.00

Health Tuesday

Uudistuvat palvelut ja datasisällöt (englanniksi, tämä osa striimataan suorana nettilähetyksenä)

Mitä Suomessa on meneillään?

Jaana Sinipuro, Hyvinvoinnin palveluoperaattori, Sitra

Metadata

Arto Vuori, THL

Lupapalvelut

Sami Nousiainen, Kansallisarkisto

Etäpalvelut

Arho Virkki, VSSHP

Mitä uutta Isaacus-esituotantohankkeissa? – kierros esittelypisteillä

9.30

Teematyöpajat

Työpaja 1: Uudistuvat tutkijapalvelut ja datasisällöt

Työpajassa keskustellaan tutkijapalveluiden tulevaisuudesta ja mitä mahdollisuuksia datasisällöt tarjoavat tutkimukselle ja tuotekehitykselle. Paikalla on Isaacus-esituotantohankkeiden toteuttajia.

Työpaja 2: Miten Way Forward- ja Isaacus-hanke kohtaavat?

Tekesin Way Forward -hankkeella ja Isaacuksella on paljon yhtymäkohtia. Työpajassa tarkastellaan konkreettista yhteistä tekemistä ja miten sen edistämistä. Erityisesti toivomme yritysten näkökulmia ja keräämme toimenpide-ehdotuksia.
Nora Kaarela, Jaana Sinipuro

Työpaja 3: Kansallisen toimijan palvelut – mitä, kenelle ja miten?

Työpajassa käsitellään Palveluoperaattorin asiakas- ja palveluskenaarioita. Työpajaan osallistujien toivotaan tuovan mukaan omia näkemyksiä, toiveita ja ideoita Palveluoperaattorin palveluista.
Antti Ailio

11.00 Tapahtuma päättyy.
Ota yhteyttä
 
Heli Parikka

Suosittelemme

Tästä eteenpäin.

Mistä on kyse?