Live
Heikot signaalit -työpaja
Verkkotapahtuma

Heikot signaalit -työpaja

Kiinnostaako yllättävät kehityskulut? Haluatko haastaa tulevaisuusajatteluasi ja pohtia, mihin hämmentävät ilmiöt voivat johtaa? Tervetuloa tulkitsemaan heikkoja signaaleja eli mahdollisen muutoksen ensioireita!

  • 10.09.2021 klo 09:00 - 10:30
  • Verkossa

Olemme kevään 2021 aikana koostaneet joukon heikkoja signaaleja eli mahdollisen muutoksen ensioireita. Heikkoja signaaleja tarkastelemalla voidaan haastaa tulevaisuudesta tehtyjä oletuksia, avartaa tulevaisuuskuvia ja myös tehdä tulevaisuudesta konkreettisempaa esimerkkien kautta.

Nyt haluamme jakaa alustavia havaintojamme. Meitä kiinnostaa myös kuulla, mitä kaikkea tunnistetuista signaaleista voi seurata ja millaisista tulevaisuuksista ne kertovat. Työpajan osallistujana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa signaalityöhön ja oppia Sitran käyttämistä ennakointimenetelmistä. Työpajassa kuulet kattauksen toisenlaisista tulevaisuuksista kertovia signaaleja, pääset kokeilemaan niiden tulkintaa, ja kuulet muiden näkökulmia yllättäviin kehityskulkuihin.

Heikot signaalit -työpaja järjestetään torstaina 10.9.2021 klo 9.00-10.30 etäyhteyden välityksellä. Työpajaan mahtuu 50 osallistujaa.  Ilmoittaudu mukaan työpajaan 31.8.2021 mennessä. Ilmoittautumalla saat osallistumislinkin tapahtumaan. 

Mistä on kyse?