Live
HERÄÄMÖ: Luovat keinot epävarmuuden kesyttämiseen
Työpaja

HERÄÄMÖ: Luovat keinot epävarmuuden kesyttämiseen

Yhteiskunnallisen muutoksen teko vaatii jatkuvaa oppimista, yhteistyötä sekä epävarmuuden sietokykyä. Soveltava improvisaatio on keino, joka antaa työkaluja nähdä ja kohdata epävarmuus uhkan sijasta mahdollisuutena.

  • 28.02.2020 klo 08:00 - 10:30
  • Starter Helsinki, Lapinlahdenkatu 16, Helsinki, Suomi

Improvisaatio mielletään Suomessa usein näyttämötaiteeksi, mutta todellisuudessa sen sovelluksia käytetään aktiivisesti myös työelämässä. Useat isot korporaatiot McKinseystä Netflixiin ja Googleen hyödyntävät soveltavaa improvisaatiota omissa organisaatioissaan. Stanfordin yliopistossa improvisaatiotaitoja opiskelevat niin insinöörit kuin näyttelijätkin.

Soveltava improvisaatio kehittää tulevaisuuden yhteistyötaitoja yksilö- ja tiimitasolla. Se antaa konkreettisia työkaluja yllättävien tilanteiden ja muutosten kohtaamiseen sekä tukee kokeilukulttuuria ja kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin.

Helmikuun HERÄÄMÖssä olemme vieneet vuorovaikutuksen seuraavalle tasolle ja osallistujat pääsevät itse kokemaan improvisaation saloja. Mutta ei huolta – ketään ei pakoteta lavalle, vaan yleisöllä on mahdollisuus osallistua harjoitteisiin omalla paikallaan. Soveltavan improvisaation äärelle meidät johdattaa Suvi Koivusalo, joka pureutuu tekniikan perusperiaatteisiin, jakaa toimivia esimerkkejä suoraan yrityselämästä ja näyttää miten luovuutta käytetään epävarmuuden kesyttämiseen.

Kuka Suvi Koivusalo?

Game Captain Trainings -yritystä luotsaava Suvi Koivusalo on kansainvälinen luova hybridi, joka edistää työssään ihmisten vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kokeilukulttuuria. Hän yhdistää koulutuksissaan soveltavan improvisaation menetelmiä ja kansainvälisen yritysmaailman ymmärrystä. Koulutukseltaan Suvi on kauppatieteiden maisteri ja näyttelijä.

Mistä on kyse?