Live
Ideat ja hankkeet demokratian kehittämiseksi
tapahtumat

Ideat ja hankkeet demokratian kehittämiseksi

  • 31.01.2012 klo 14:12

Sitran Elinvoima-foorumi kokoaa yhteen ihmisten yhteiskunnallisesta osallistumisesta, päätöksenteosta sekä hyvinvoinnin luomisesta kiinnostuneita suomalaisia. Foorumin aiheena on Uusi demokratia. Sitä varten halusimme selvittää, mitä jo tehdään ja millaisia ideoita ihmisillä tästä aiheesta jo on.

Pyysimme lähettämään meille ideoita ja/tai käynnissä olevia hankkeita, jotta foorumin osallistujat ja Sitra voisivat tarpeen tullen yhdistää voimansa niiden kanssa, jotka demokratian kehittämistyötä jo tekevät. Osa ideoista ja hankkeista kutsutaan esittäytymään 14.3 järjestettävään suureen demokratiatapahtumaan. Toivomme, että hankkeet ja ideat ruokkivat toisiaan ja saavat vauhtia. Vaihtamalla tietoa hyvissä ajoin vältetään myös samojen asioiden tekeminen eri tahoilla.

Lämmin kiitos kaikille jotka ovat osallistuneet hankekuulutukseet, saimme tietoomme yli 140 meneillään olevaa ideaa ja projektia. Kaikki ideat ja hankkeet on nähtävillä ja kommentoitavissa tämän sivun alalaidassa. Katso myös tämä visualistointi!