Live
Kiinteistömessuilta 13. lokakuuta eväitä energiaremonttiin
tapahtumat

Kiinteistömessuilta 13. lokakuuta eväitä energiaremonttiin

Kiinteistömessuilla on tarjolla hyviä vinkkejä mm. taloyhtiöille energiankulutuksen hillitsemiseen. Torstaina 13.10.2011 klo 13.30 Kiinteistöliiton energia-asiantuntija Petri Pylsy pitää KiinteistöPlazalla (halli 6) esityksen aiheella Energiaremontti - investointi vai kustannus.

  • 13.10.2011 klo 16:00 - 18:00

Kiinteistömessuilla on tarjolla hyviä vinkkejä mm. taloyhtiöille energiankulutuksen hillitsemiseen. Torstaina 13.10.2011 klo 13.30 Kiinteistöliiton energia-asiantuntija Petri Pylsy pitää KiinteistöPlazalla (halli 6) esityksen aiheella Energiaremontti – investointi vai kustannus.

Samalla myös julkistetaan uusi Taloyhtiön energiakirja. Kirja kertoo, miten monin tavoin taloyhtiöt voivat hillitä energiankulutustaan ja samalla parantaa asumisen laatua.

Taloyhtiön energiakirjan ovat kirjoittaneet kehityspäällikkö, TkT Jari Virta ja energia-asiantuntija, DI Petri Pylsy Suomen Kiinteistöliitosta. Teos kuuluu Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran julkaisusarjaan (Sitra 295), ja sen on kustantanut Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Lue lisää tapahtumasivuilta »

Lisätietoja kirjasta »