Live
Lähienergiatyöpaja
tapahtumat

Lähienergiatyöpaja

Oletko kiinnostunut vaihtamaan kotisi energiaratkaisuksi maa- tai pellettilämmön? Haluaisitko, että energiamuodon vaihtaminen tulisi sinulle mahdollisimman edulliseksi? Tai haluaisitko muuten vain olla mukana kehittämässä uudenlaista konseptia, jonka tarkoituksena on rakentaa kustannustehokasta lähienergiaa?

Tule mukaan Hub Helsingin, Sitran ja Caiwo Oy:n järjestämään työpajaan, jossa testataan uudenlaista tapaa hankkia lähienergiaa kimpassa muiden kanssa. 

Aika: keskiviikko 25.4. klo 16 – 19
Paikka: Hub Helsinki, Annankatu 31–33 C, Helsinki

Kutsumme mukaan erityisesti henkilöitä, jotka harkitsevat maalämmön, ilmalämpöpumpun tai pellettilämmön valitsemista oman kotinsa energiaratkaisuksi ja jotka saattaisivat olla kiinnostuneita osallistumaan ratkaisun yhteishankintaan.

Tule mukaan! Ilmoittaudu heti osoitteeseen lahienergia@hubhelsinki.fi

Työpaja on osa Hub Helsingin, Sitran ja Caiwo Oy:n yhteistä Lähienergia-hanketta, jossa selvitetään, miten yksittäiset kuluttajat voisivat hankkia kimpassa lähienergiaa netissä olevaa palvelua hyväksi käyttäen. Hankkeessa kehitetään työkaluja eri vaihtoehtojen vertailuun ja testataan, onko netissä toimiva palvelu hyvä konsti uusiutuvan energian yhteishankintaan. Tahdomme tietää myös, onko kimppahankintakonseptille kysyntää Suomessa. Hanke on Sitran rahoittama ja toteutetaan yhteistyössä Sitran kanssa.

Tule sanomaan painava sanasi, kertomaan omat näkemyksesi ja kehittämään kotitalouksien energiatehokkuutta!

Lisätietoja
www.lahienergia.org ja lahienergia@hubhelsinki.fi