Live
Liikennerevoluutio käynnistyy
tapahtumat

Liikennerevoluutio käynnistyy

Sitran Julkishallinnon johtamisohjelma käynnistää Liikennerevoluutio-kehitysohjelman. Tiistaina 14.12. järjestettävä kehitysohjelman käynnistystapahtuma virittää uuden ajattelun luomiseen ja aloittaa puolen vuoden mittaisen työskentelyn.

  • 14.12.2010 klo 11:00 - 19:30

Sitran Julkishallinnon johtamisohjelma käynnistää Liikennerevoluutio-kehitysohjelman yhteistyössä liikenne- ja viestintäministeriön sekä ympäristöministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön ja valtiovarainministeriön kanssa.

Tavoitteena on uudistaa liikenne- ja yhdyskuntasuunnittelun pohjana olevat ajattelu- ja toimintamallit, jotta julkishallinnon resursseja voitaisiin hyödyntää tulevaisuudessa tuottavammin ja vaikuttavammin. Lisäksi kansalaiset ja yritykset saisivat parempia liikennepalveluja, kasvihuonepäästöt vähenisivät ja alan yrityksille syntyisi mahdollisuuksia innovaatioihin ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Tiistaina 14.12. järjestettävä kehitysohjelman käynnistystapahtuma virittää uuden ajattelun luomiseen ja aloittaa puolen vuoden mittaisen työskentelyn.

Tilaisuus on kutsuvierastapahtuma.

Lisätietoja antavat kehitysohjelma toteuttajat johtaja Juha Kostiainen Sitrasta, juha.kostiainen@sitra.fi ja liikenneneuvos Eeva Linkama liikenne- ja viestintäministeriöstä, eeva.linkama@lvm.fi.