Live
Profitable and Sustainable Green Investments
tapahtumat

Profitable and Sustainable Green Investments

Sitran Energiaohjelma järjestää iltapäiväseminaarin, jossa pureudutaan kannattaviin ja kestäviin vihreisiin sijoituksiin. Seminaari on osa vuosittain marraskuussa järjestettävää kiinteistö- ja rakennusalan johdon kokoontumista, jossa käsitellään ajankohtaisia, alaa puhuttavia ja toimialaa eteenpäin vieviä teemoja.

  • 04.11.2010 klo 15:16 - 18:00

Sitran Energiaohjelma järjestää 4.11. iltapäivällä seminaarin, jossa pureudutaan kannattaviin ja kestäviin vihreisiin sijoituksiin. Tilaisuus järjestetään osana kiinteistöjen sijoitus-, rahoitus-, kehitys- ja palveluliiketoiminnan Vuosiseminaaria. Tilaisuus on englanninkielinen.

Ohjelma

2B: Profitable and Sustainable Green Investments  

Converting traditional business concepts to sustainable ones is both a Chance and a Challenge – a Challenge for new innovative thinking and a Chance to create new profitable business. By understanding the green demand, we hold the keys to turning this international trend into sustainable profit.

Chair
Jukka Noponen, Director, Energy Programme, Sitra

Speakers
David Wood, Director, Initiative for Responsible Investment,
Harvard University
Juha Olkinuora, Head of Premises and Property Management, Nordea Bank, Chairman of thge Finnish Greenbuilding Council
Marco Steinberg, Director, Sitra

Lisätietoja

lue lisää Vuosiseminaarista »

Kiinteistöjen sijoitus-, rahoitus-, kehitys- ja palveluliiketoiminnan Vuosiseminaari järjestetään perinteisesti Hämeenlinnan Aulangolla 4.-5.11.-2010. Vuosiseminaari on vuosittain marraskuussa järjestettävä kiinteistö- ja rakennusalan johdon merkittävä kokoontuminen, jossa käsitellään ajankohtaisia, alaa puhuttavia ja toimialaa eteenpäin vieviä teemoja.