Live
Skaftkärr-hankkeen päätösseminaari
tapahtumat

Skaftkärr-hankkeen päätösseminaari

Tule kuulemaan ja keskustelemaan energiatehokkaan rakentamisen ja päästöttömän energiantuotannon kehitysnäkymistä. Skaftkärr-hankkeen päätösseminaari esittelee konkreettisesti johtopäätökset ilmastotavoitteita toteuttavan kaavoituksen mahdollisuuksista.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan energiatehokkaan rakentamisen ja päästöttömän energiantuotannon kehitysnäkymistä. Skaftkärr-hankkeen päätösseminaari esittelee konkreettisesti johtopäätökset ilmastotavoitteita toteuttavan kaavoituksen mahdollisuuksista. Lisäksi luvassa on kansainvälisten ja kotimaisten asiantuntijoiden puheenvuoroja.

Seminaarin pääpuhujana on Jan-Christoph Zoels Experientiasta. Experientia on eturivin yrityksiä mm. käyttäjäkokemuksen tutkimisessa ja hyödyntämisessä. Zoels kertoo asukkaiden osallistamisesta kestävän asumisen suunnitteluun. Kimmo Lylykangas Aalto-yliopistosta esittelee mallin, jolla kaavoituskäytännöt voidaan uudistaa edistämään rakennetun ympäristön energiatehokkuutta. Ylijohtaja Helena Säteri ympäristöministeriöstä avaa tuoreimpia näkymiä maankäytön ja kaavoituksen kehitykseen ja ohjaukseen. Kuulemme myös Skaftkärr-hankkeen tuloksista ja jatkosuunnitelmista sekä osapuolten kokemuksia toteutusprosessista.

Lataa tilaisuuden ohjelma ja kutsu 

Katso tilaisuudet esitykset (sivun alalaidassa)

Lue lisää Skaftkärr-hankkeesta.