Live
Soteuttamo-työpaja: Innovaatioilla kolmen miljardin SOTE-säästöt?
tapahtumat

Soteuttamo-työpaja: Innovaatioilla kolmen miljardin SOTE-säästöt?

Soteuttamo-tilaisuudessa keskustelemme uudistuvan SOTEn liiketoimintamahdollisuuksista ja törmäytämme sekä SOTE-alalla että sen ulkopuolella toimivia tahoja keskenään.

SOTE-uudistuksessa tavoitellaan kolmen miljardin säästöjä vuoteen 2029 mennessä, eikä tavoite toteudu ilman innovatiivisia ja ihmislähtöisiä palveluita. Sitran ja EY:n yhteisessä Soteuttamo-tilaisuudessa keskustelemme uudistuvan SOTEn liiketoimintamahdollisuuksista, jotka koskevat sekä nykyisiä sote-toimijoita  että myös alan ulkopuolisia tahoja, esimerkiksi nykyisten toimijoiden kumppaneina tai uusina palveluntuottajina. Tilaisuudessa ylitämme toimialarajoja ja murramme sektoreiden siiloja eli törmäytämme sekä SOTE-alalla että sen ulkopuolella toimivia tahoja keskenään. Samalla tarjoamme Sitran ja EY:n asiantuntijoiden tukea uudistuvan SOTE:n ymmärtämiseen ja autamme löytämään reitin keskeisimpien tietolähteiden äärelle.

Tilaisuudessa esiintyy valikoituja asiantuntijoita, joiden johdolla tilaisuus etenee keskustellen ja ideoiden tavoitteena on löytää rajapintoja ja tunnistaa mahdollisuuksia palveluinnovaatioille sekä kumppanuuksille SOTE:ssa.

Mistä on kyse?