Live
Suomen elinvoiman lähteet -vaikuttajafoorumi
tapahtumat

Suomen elinvoiman lähteet -vaikuttajafoorumi

Suomen elinvoiman lähteet -kehitysohjelmassa etsitään laajalla yhteiskunnallisella joukolla päättäjien ja vaikuttajien ratkaisuja siihen, mistä Suomi voi ammentaa elinvoimansa tulevaisuudessa.

  • 23.03.2010 klo 13:00 - 20:00

Syksyllä 2009 käynnistyneessä Suomen elinvoiman lähteet -kehitysohjelmassa etsitään laajalla yhteiskunnallisella joukolla päättäjien ja vaikuttajien ratkaisuja siihen, mistä Suomi voi ammentaa elinvoimansa tulevaisuudessa. Kehitysohjelman puheenjohtajana toimii Sitran kutsumana KTM Sari Baldauf.

Ohjelman avulla työstetään toimenpiteiksi näkemystä siitä, miten maailmaa ravisteleva finanssi- ja talouskriisi, ilmastonmuutos, väestön ikääntyminen ja tieto- ja viestintätekniikan kehitys muuttavat Suomen toimintaympäristöä.Kehitysohjelman tavoitteena on tunnistaa ne tärkeimmät tekijät, joiden avulla Suomi voi vahvistaa ja uudistaa elinvoimaisuuttaan, kilpailukykyään ja hyvinvointiaan. Ohjelma on kokoaa yhteen päättäjiä, liike-elämän edustajia sekä vaikuttajia kolmeen vaikuttajafoorumiin. Vaikuttajafoorumien välillä työtä on tehty eri alojen asiantuntijoista koostuvissa työpajoissa.

Ohjelman viimeinen vaikuttajafoorumi pidetään 23.3.2010 ja ohjelman tulokset julkistetaan huhtikuun lopussa.