Live
Terveytesi tulevaisuuden ratkaisevat tieto, talous ja teknologia
tapahtumat

Terveytesi tulevaisuuden ratkaisevat tieto, talous ja teknologia

”Kerrankin sote-aiheinen keskustelu, joka ei haukotuta vaan esittelee innostavan ja mahdollisuuksiin keskittyvän näkymän tulevaan.”

Soten uudistamisessa oleellisinta on sinun ja läheistesi terveys ja hyvinvointi. Siksi on korkea aika alkaa puhua sotesta niin, että me kaikki ymmärrämme, mistä puhutaan. Tämän vuoksi Lääkäriliitto ja Sitra asettivat itselleen kovan tavoitteen: haluamme järjestää sote-aiheisen keskustelun, jossa vältetään hallintojargonia viimeiseen asti ja puhutaan ihmisten kielellä ihmisten asioista.

Tervetuloa arvioimaan, onnistummeko tavoitteessamme selväsanaisesta ja innostavasta sote-keskustelusta Porin SuomiAreena-tapahtumassa tiistaina 11.7.2017 klo 15.15 Porin Kauppakeskus Puuvillaan!

Olemme valinneet keskusteluun kolme teemaa:

  • Miten terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät runsaat tietovarantomme saataisiin viimein hyötykäyttöön entistä parempien ja sujuvampien palvelujen kehittämiseksi?
  • Miten jo tähän mennessä monia arkemme osa-alueita muuttanut teknologian kehitys ja digipalvelut mullistavat terveydenhuollon?
  • Millaisia ovat nykyisten potilaiden omakohtaiset kokemukset sotesta, mikä toimii ja mikä ei?

Lavalla meillä on kiinnostavimpia keksimiämme keskustelijoita, kuten HUSin kehitysjohtaja Visa Honkanen, europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen (kok), Ylen Perjantai-ohjelmasta tuttu toimittaja Pekka Vahvanen, kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta (sd), ministeri Juha Rehula (kesk) sekä reumaa sairastava Anni, 15, joka kertoo oman kokemuksensa kautta, kuinka tärkeää oikeiden lääkkeiden löytäminen on, silloin kun niiden tarve on suurin.

”Tarkoituksena on kerrankin järjestää soteen liittyvä keskustelu, joka ei haukotuta vaan tarjoaa innostavan ja mahdollisuuksiin keskittyvän näkymän tulevaan”, keskustelun juontaja, tietokirjailija ja urheilulääkäri Pippa Laukka sanoo.

Nähdään kesäisessä Porissa!

Sitra & Lääkäriliitto

P.S. Voit myös seurata keskustelua Katsomossa. Ja viimeisimmät kuulumiset löydät tapahtuman Facebook-sivuilta!