Tulevaisuusajattelu tutuksi ja käyttöön - mitä, missä, milloin?

Tulevaisuusosaaminen ja ennakointi ovat yhä tärkeämpiä osaamisalueita. Mitä ennakointi oikeastaan on ja miten sitä voi tehdä käytännössä? Tule kuulemaan aiheesta SuomiAreenalla.

Tulevaisuusosaaminen ja ennakointi ovat yhä tärkeämpiä osaamisalueita. Mitä ennakointi oikeastaan on ja miten sitä voi tehdä käytännössä?

Sitran ennakoinnin johtava asiantuntija Elina Kiiski Kataja johdattelee kuulijat ennakoinnin ja tulevaisuusajattelun äärelle ja avaa sitä, miten ennakointia voi hyödyntää käytännössä. Pääset myös testaamaan uusien trendikorttiemme avulla tulevaisuusajattelua. Kirsikkana kakun päällä esittelemme Sitran vuoden 2017 Megatrendilistan.

Tule nauttimaan maukkaasta aamiaisesta ja testaamaan onko sinusta ennakoijaksi!

Fazerin pop-up Café on avoin kaikille joten muistathan vahvistaa osallistumisesi ilmoittautumalla 10.7. mennessä täällä. Maksuttoman aamiaisen varmistat ilmoittautumalla, istumapaikkasi keskusteluun saapumalla ajoissa.

Ohjelma 

8-8.30
Aamiainen

8.30
Tervetuloa – Mitä on ennakointi ja miten sitä voi tehdä?
Trendikortit apuun

Megatrendit 2017 – Pohjoinen päivitys
Tutustutaan tulevaisuuteen Sitran tuoreen megatrendilistan kautta
Elina Kiiski Kataja, ennakoinnin johtava asiantuntija, Sitra

9.45
Tilaisuus päättyy – mutta keskustelu jatkuu!

Tulevaisuus puhuttaa SuomiAreenan aamuissa. Sitran Hyvää huomista, Suomi! -aamukahvit on paras herätys päivään Porissa: lempeä aamiaistunnelma kohtaa kutkuttavan keskustelun Fazerin Pop-up -kahvilassa jokaisena SuomiAreena-aamuna. Kurkkaa SuomiAreena-viikon ohjelmamme täältä.

Mistä on kyse?