Live
Valoa tulevaisuuteen: edistysusko koetuksella
tapahtumat

Valoa tulevaisuuteen: edistysusko koetuksella

Länsimaita riepottelevat pelot työn ja toimeentulon katoamisesta, hallitsemattomasta maahanmuutosta, terrorismista ja turvallisuustilanteesta yleisesti. Moni pelko liitetään globalisaatioon. Liberaali- ja edistyksen aate on puolustusasemissa. Miten uskoa länsimaiseen liberaalidemokratiaan ja edistykseen voidaan vahvistaa, kun faktat hukkuvat huutoon ja vihaan.

Kaiken tämän keskellä moni asia on kuitenkin menossa selvästi parempaan suuntaan, ja voimme vahvistaa positiivisia kehityskulkuja yhdessä. 

Paikalla demokratian kriisistä ja sen ratkaisuista keskustelemassa Kaius NiemiUlla NordEsa Saarinen ja Jutta Urpilainen. Keskustelua moderoimassa ovat Taru Tujunen ja Elina Yrjölä

Tilaisuus on kutsuvierastilaisuus. Oheisen linkin kautta pääset seuraamaan tilaisuuden verkkolähetystä.

Tulevaisuustalo Sitra oli aikanaan eduskunnan lahja 50-vuotiaalle itsenäiselle Suomelle. Kun Suomi juhlii 100-vuotista itsenäisyyttään, on aika juhlistaa myös 50-vuotiasta Sitraa. Juhlimme tulevaisuustyön merkeissä, ja käynnistämme vuoden 12.1.2017 järjestettävällä Valoa tulevaisuuteen -tapahtumapäivällä, jonka jokaisessa osassa pureudumme johonkin kiinnostavaan tulevaisuusnäkökulmaan. Lisää tietoa muista päivän tapahtumista löydät täältä.