Live
Vanhusneuvostopäivät
tapahtumat

Vanhusneuvostopäivät

Oletko kiinnostunut iäkkäiden hyvinvoinnista, osallisuudesta ja palvelujen kehittämisestä? Tervetuloa Sitran ja Eetu ry:n järjestämille Vanhusneuvostopäiville. Kaksipäiväinen seminaari- ja koulutustapahtuma on suunnattu kaikille kiinnostuneille kuntalaisille ja eläkejärjestöille sekä heille, jotka uskaltavat visioida paremmasta huomisesta.

Vanhuspalvelulain esittelyn, vanhusneuvostojen tavoitteiden ja käytäntöjen pohtimisen lisäksi verkostoidut ja osallistut rohkaisevassa ilmapiirissä tulevaisuuden suunnitteluun. Nyt on tilaisuus vaikuttaa uusien toimintamallien ja palvelujen kehittämiseen ja iäkkäiden ihmisten arjen laatuun!

Sitran tavoitteena on edistää kansalaisen hyvinvointia ja valinnanvapautta. Hankkeiden keskiössä ovat ikäihmiset ja heidän lähipiirinsä. Aktiivinen kansalainen – kaiken ikäisenä -avainalueen hankkeissa luodaan ja kokeillaan toimintamalleja, jotka liittyvät ikäihmisten voimaannuttamiseen ja itsenäiseen kotona suoriutumiseen.

Seminaarin osallistumismaksu on 50 euroa (sisältäen alv 24 %). Osallistumismaksu sisältää ohjelman, kahvi- ja lounastarjoilut päivien aikana sekä mahdollisen materiaalin.

Mistä on kyse?