Live
Vietnamin energiasegmentin markkinakatselmus Sitrassa
tapahtumat

Vietnamin energiasegmentin markkinakatselmus Sitrassa

Sitran Energiaohjelma on yhdessä VTT:n Vietnamissa olevan projektihenkilöstön kanssa käynnistänyt Vietnamin energiasegmentin markkinamahdollisuuksien kartoituksen. Aiheesta pidetään markkinointikatselmus Sitrassa 22.4.2009.

  • 22.04.2009 klo 03:00

Sitran Energiaohjelma on yhdessä VTT:n Vietnamissa olevan projektihenkilöstön kanssa käynnistänyt Vietnamin energiasegmentin markkinamahdollisuuksien kartoituksen. Selvitystä tehdään paikan päällä useamman kuukauden kestävällä selvityksellä, jolla on hyvin käytännönläheiset tavoitteet. Selvityksen keskeisenä tavoitteena on tuottaa lyhyet projektikuvaukset, niiden aikataulut ja rahoitustilanteet sekä hankkeiden vietnamilaiset vastuuhenkilöt. Hankkeella haetaan samalla entistä tehokkaampaa mallia käyttää hyväksi Suomen kehitysyhteistyöpanostuksen luomia maiden välisiä suhteita maan teollisuuden intressien toteuttamiseksi.

Vietnamin markkinaselvitys on edennyt vaiheeseen, jossa on paikallaan raportoida suomalaiselle teollisuudelle tähän mennessä tutkitut akuuteimmat projektit ja liiketoimintamahdollisuudet. Samalla Sitra tarjoaa teollisuudelle mahdollisuuden evästää Vietnamissa toimivaa tutkimustiimiä hanketiedon syventämiseksi selvitysprojektin loppuaikaa ajatellen. Projektin päättyessä järjestämme toisen katselmuksen, jossa ovat esillä kaikki selvityksen aikana löydetyt liiketoimintamahdollisuudet.

Tässä katselmuksessa esiteltävät projektit ovat mm. bio-etanolin tuotannon selvitystyö, bio- ja synteettisen etanolin tuotantolaitokset, terästehtaan poistokaasuja hyödyntävä energialaitos, eko-turismiin perustuvan kohteen energia ja jätehuoltoratkaisut, metallivalimon modernisoinnin suunnittelu ja toteutus, uuden teollisuus- ja palvelukeskuksen energia, vesi ja jätehuolto sekä kiinteistörakentaminen, etäisten kylien ja saarien energiahuollon suunnittelu ja toteutus tuuli-, aurinko- ja biovoimalla, sikaloiden biokaasulaitokset ja merivesivoimalaitos.

Vietnamin markkinakatselmus

Paikka:  Sitra / Atlas-sali, Itämerentori 2, 00180 Helsinki
Aika:       22.04.2009 klo 10:00 – 15:00

Ohjelma

  9:45 -10:00  Aamukahvi  
10:00 -12:30 Projektien esittely  Tu Duong, Aulis Ranne, VTT  
12:30 -13:00 Lounasbuffet  
13:00 -15:00 Mahdollisuus projektikohtaisiin keskusteluihin

Ilmoittautuminen ja tiedot mahdollisista ruoka-aineallergioista 20.04.2009 mennessä Janika Skaffarille sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitra.fi