uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Haemme kahta assistenttia

Julkaistu

tukemaan Sitran tulevaisuustyötä vuokrahenkilöinä Staffpoint Oy:n kautta.

Oletko etsimämme kokenut ja tehokas organisoija, jolla on todellinen tekijän asenne?

Toinen tehtävistä on Sitran Strategia- ja ennakointitoiminnossa (kesto 12/2019 asti), jossa assistentti tukee sen 15 henkilöä käsittävää toimintaa, strategiatyötä ja tulevaisuuden kehityssuuntiin liittyvissä erilaisissa projekteissa ja hankkeissa. Tehtävässä painottuvat erilaiset hallinnolliset tehtävät (mm. matkajärjestelyt, sopimusten ja laskujen käsittely, asiakashallintarekisterin päivitys, kokousassistentin tehtävät ja arkistointi) ja avustaminen hankehallinnassa. Työ pitää sisällään myös aktiivista yhteydenpitoa eri sidosryhmiin sekä tapahtumien, tilaisuuksien ja työpajojen hallintaa kutsuprosessin, tilojen, tilatekniikan ja tarjoilujen osalta.

Toinen assistentin tehtävä sijoittuu Hallinnon Assistentti- ja toimistopalvelut -tiimiin (kesto 6/2019 asti), jossa tehtävät sisältävät pääosin hallinnollisia tehtäviä (kuten mm. matkajärjestelyt, asiakashallintajärjestelmän päivitys, laskujen käsittely, arkistointi, sekä erilaisten kokousten ja tilaisuuksien käytännön järjestelyt). Tehtävä pitää sisällään myös yhteydenpitoa sisäisesti sekä ulkoisiin sidosryhmiin.

Odotamme sinulta 

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, HSO-sihteeri)
  • vahvaa ja monipuolista kokemusta assistentin tehtävistä sekä tapahtumien toteuttamisesta
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia joustavasti
  • energistä ja tehokasta työotetta sekä kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia
  • erittäin hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sähköisten järjestelmien ja työkalujen hallintaa
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa
  • hyvät viestintätaidot ja ruotsinkielen taito luetaan eduksi

 

Tehtävissä menestyminen edellyttää hyvää organisointi- ja paineensietokykyä. Assistentilta odotetaan kykyä hypätä liikkuvaan junaan nopeasti sekä oma-aloitteisuutta asioiden eteenpäin viemisessä.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavassa työyhteisössä, jonka työn päämääränä on reilu ja kestävä tulevaisuus.

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si osoitteessa www.staffpoint.fi25.2.2019 mennessä.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Käytämme haastattelun ensimmäisessä vaiheessa videohaastattelua, johon osa hakijoista tulee saamaan kutsun sähköpostilla. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!

Lisätietoja antaa StaffPoint Oy:n konsultti Mari Törmälä mari.tormala@staffpoint.fi

Mistä on kyse?