archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Ammattilaisseminaari vahvisti uskoa kestävän rakentamisen tulevaisuuteen

RIL:n, SAFA:n ja Sitran seminaari 50 kestävää ratkaisua Jätkäsaareen kokosi täyden salin osallistujia 23.11. Kysymyksiä esityksistä ja aihepiiristä tuli paljon ja keskustelu oli todella aktiivista.

Julkaistu

RIL:n, SAFA:n ja Sitran seminaari 50 kestävää ratkaisua Jätkäsaareen kokosi täyden salin osallistujia 23.11. Osallistujia oli yli 150. Kysymyksiä esityksistä ja aihepiiristä tuli paljon ja keskustelu oli todella aktiivista.      

Seminaari vahvisti, että tietoa on tarpeen levittää, ja että tarvitaan erilaisia foorumeita tiedon vaihtoon. Sekä Sitra, RIL että SAFA tulevat tahoillaan kehittämään tätä eteenpäin.Kuten Pirkko Heikinheimo esityksessään muistutti, suuren muutoksen aika on nyt. Jonathan Rose puolestaan vahvisti, että kestävä rakentaminen on maailmalla jo voimakas trendi, ja että se on myös taloudellisesti kannattavaa.

Seminaarin esitelmät löytyvät tapahtumasivulta tästä linkistä »

Low2No-hankkeen suunnittelu etenee. Rakennussuunnittelu käynnistyy vuoden 2010 alussa, käytännön ratkaisuista kerrotaan lisää suunnittelun edettyä. Voit seurata hankkeen etenemistä verkossa www.low2no.org » 

Seminaarin esitelmät »
Low2No verkkosivuille »