archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

European Business Awards for the Environment 2008

Energiayrityksiä oli näkyvästi mukana Euroopan ympäristöpalkinnot yrityksille (EBAE) -kilpailussa tänä vuonna. Kilpailussa on neljä palkintokategoriaa: Johtaminen, Tuote, Prosessi ja Kansainvälinen yhteistyö. Tuote- ja prosessi-sarjoissa näkyi kasvava kiinnostus energiateknologiaan. Sitra järjesti syksyllä 2007 EBAE-kilpailun Suomen osakilpailun.

Julkaistu

Energiayrityksiä oli näkyvästi mukana Euroopan ympäristöpalkinnot yrityksille (EBAE) -kilpailussa tänä vuonna. Kilpailussa on neljä palkintokategoriaa: Johtaminen, Tuote, Prosessi ja Kansainvälinen yhteistyö.  Tuote- ja prosessi-sarjoissa näkyi kasvava kiinnostus energiateknologiaan. Sitra järjesti syksyllä 2007 EBAE-kilpailun Suomen osakilpailun.

Kansainvälinen raati kävi läpi kaikkiaan 125 ehdostusta, joita oli tullut lukuisista Euroopan maista. Suomea 18-henkisessä kansainvälisessä raadissa edusti toimialajohtaja Teija Lahti-Nuuttila Tekesin Energia ja Ympäristö -yksiköstä. Arviointikierros käytiin Ljublijanassa 11.-12. maaliskuuta 2008 ja lopulliset valinnat julkaistiin palkintojen jakotilaisuudessa 3. kesäkuuta Brysselisssä.

Tällä kertaa suomalaiset yritykset eivät päässeet loppusuoralle. Aiempina vuosina Suomi on menestynyt hyvin. 

Voittajat sekä lisätietoja kilpailusta löydät EBAE:n verkkosivuilta >>

Mistä on kyse?