archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

F-Securen Pirkka Palomäki on Vuoden 2011 teknologiajohtaja

Tekniikan Akatemia on valinnut F-Securen teknologiajohtajan Pirkka Palomäen Vuoden 2011 CTO -palkinnon saajaksi. Palomäellä on ollut merkittävä rooli F-Securen kehittämisessä yhdeksi kansainvälisistä teknologian edelläkävijöistä tietoturvan alalla.

Julkaistu

Tekniikan Akatemia on valinnut F-Securen teknologiajohtajan Pirkka Palomäen Vuoden 2011 CTO -palkinnon saajaksi. Palomäellä on ollut merkittävä rooli F-Securen kehittämisessä yhdeksi kansainvälisistä teknologian edelläkävijöistä tietoturvan alalla. 

Parhaan teknologiajohtajan titteli myönnetään vuosittain henkilölle, joka on luonut yhtiölleen merkittävää lisäarvoa teknologian avulla, viestii yhtiön teknologiasta ja niiden eduista ymmärrettävästi kaikille sidosryhmille, ja osallistuu aktiivisesti teknologian kehittämisyhteisöön. Vuoden 2011 CTO -palkinnon jakoi Tekniikan Akatemia -säätiö ja palkinnon rahoitti Sitra  

– Vuosittain jaettavan palkinnon tavoitteena on nostaa esiin teknologiajohtajien merkitystä suomalaisten yritysten kilpailukyvylle. Teknologiajohtajien rooli yrityksessä on toimia linkkinä asiakkaiden, teknologian ja organisaation muiden osastojen välillä, toteaa Tapani Järvinen, Tekniikan Akatemian Elinkeinoneuvoston puheenjohtaja ja tuomariston jäsen.  

Lisäksi teknologiajohtajan roolina on toimia inspiroivana yhteishengen luojana ja ihmisjohtajana, joka kannustaa työntekijöitä osallistumaan innovaatioprosessiin läpi organisaation. Vuoden teknologiajohtaja edustaa globaalisti suuntautunutta, tunnettua ja innovatiivista yritystä, jolla on teknologiaan tukeutuva tuote- ja palveluportfolio.

– On suuri kunnia tulla nimetyksi ensimmäiseksi Vuoden teknologiajohtajaksi. Tämä on tunnustus paitsi minulle myös koko F-Securen henkilöstölle, ja se motivoi meitä huipputeknologian ja innovatiivisten liiketoimintamallien kehittämiseen yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Toivon, että palkinto tuo uusia mahdollisuuksia jatkaa keskustelua muiden suomalaisten ja ulkomaalaisten huippujohtajien kanssa, ja sen myötä vie sekä omaa että yrityksen osaamista uudelle tasolle, Pirkka Palomäki toteaa.   

Linkki englanninkieliseen tiedotteeseen palkinnon kotisivuille»