uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Haemme assistenttia

Innostutko tiimityön tukemisesta ja tulevaisuuden työpajojen ja tapahtumien toteuttamisesta?

Julkaistu

Etsimme nyt tehokasta ja monipuolista osaamista omaavaa

Assistenttia

Reilu datatalous -huipputiimiin tulevaisuuden tekijäksi 30.6.2021 asti (vuokrahenkilö StaffPoint Oy:n kautta).

Rakennamme IHAN®-hankkeessamme perustuksia reilulle datataloudelle, jossa menestyvät digitaaliset palvelut pohjautuvat luottamukseen ja tuottavat arvoa kaikille. Tule mukaan 25 innostavan ihmisen tiimiin tekemään jännittävää tulevaisuutta!

Assistenttina pidät yhteyttä kotimaisiin ja kansainvälisiin sidosryhmiin, organisoit kokouksia, tapahtumia ja työpajoja sekä teet niihin liittyviä käytännön järjestelyjä. Lisäksi tuet tiimin hankinta- ja sopimusprosesseja sekä matkajärjestelyjä, toimit kokoussihteerin tehtävissä, käsittelet ostolaskuja ja arkistoit asiakirjoja.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, HSO-sihteeri)
  • vahvaa ja monipuolista kokemusta assistentin tehtävistä sekä tapahtumien toteuttamisesta uudistuvassa toimintakentässä
  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tukea tiimiä monipuolisesti ja toimia joustavasti osana tiimityön arkea
  • energistä ja tehokasta työotetta sekä kykyä toimia moneen eri projektiin ja hankkeeseen liittyvissä tehtävissä samanaikaisesti
  • hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sähköisten järjestelmien ja työkalujen hallintaa
  • sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi monipuoliset viestintätaidot, kokouksiin ja tapahtumiin liittyvän kokemuksen sähköisistä työkaluista (mm. Teams, Zoom ja Howspace) sekä ruotsin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle

  • mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaassa työyhteisössä, jonka tulevaisuustyön tähtäimessä on reilu ja kestävä tulevaisuus. Lisäksi pääset tekemään mielenkiintoista työtä yhdessä Sitran muiden huippuasiantuntijoiden kanssa.
  • näköalapaikan teknologian hyödyntämiseen sekä uusien ratkaisujen ja toimintamallien kehittämiseen.

 

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.staffpoint.fi 11.6.2020 mennessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Sinipuro perjantaina 5.6. klo 13–14 ja tiistaina 9.6. klo 15–17, puh. 050 566 7113. Voit olla yhteydessä myös StaffPointin konsulttiin Linda Kullbergiin torstaina 4.6 klo 14-15 puh 043 827 0668.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Käytämme haastattelun ensimmäisessä vaiheessa videohaastattelua, johon osa hakijoista tulee saamaan kutsun sähköpostilla. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!