archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Haemme henkilöstön kehittämisen asiantuntijaa

Oletko sydämeltäsi maailmanparantaja, osaamiseltasi asiantuntija ja asenteeltasi tekijä?

Kirjoittaja

Heidi Saario

Johtaja, Talous- ja hallintopalvelut

Julkaistu

Haemme nyt asiantuntevaan joukkoomme dynaamista henkilöstön kehittäjää.

Vastaat sitralaisten hyvinvoinnin ja osaamisen mahdollistamisesta. Olet henkilöstön sielu ja ymmärrät, mitä työhyvinvointi tarkoittaa tämän päivän työyhteisössä. Sinulla on kokemusta moderneista henkilöstöprosesseista, joilla tuetaan arkipäivän työtä mahdollistaen sekä yksilön että organisaation hyvinvointi ja menestyminen. Tiedät miten uudet ammattilaiset saavat hyvän alun uusissa tehtävissään ja tuet niin asiantuntijoita kuin esimiehiä osaamisen kehittämisessä. Toimit luontaisesti erilaisten kumppaneiden ja verkostojen kanssa. Ymmärrät henkilöstöstrategian merkityksen ja ankkuroit sen arkipäivän tekemiseksi. Osaat sanoittaa tekemisemme henkilöstölle ymmärrettäväksi ja saat ihmiset innostumaan ja toimimaan yhteisen suunnan mukaisesti. Tiedät, miten saat asiantuntijaorganisaation syttymään.

Olet henkilöstön kehittämisen ammattilainen, sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja näyttöjä vastaavista tehtävistä. Olet tavoitteellinen tiimipelaaja, et pelkää tarttua uusiin asioihin ja saat vietyä asiat maaliin asti. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus-, yhteistyö-, ja fasilitointitaidot. Ymmärrät kokonaisuuksien merkityksen, unohtamatta kuitenkaan yksityiskohtien tärkeyttä. Positiivinen asenne, aloitteellisuus, pitkäjänteisyys sekä kyky viedä läpi haastavia projekteja määrätietoisesti nopeatempoisessa ympäristössä ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät yhteiskunnan näköalapaikalla. Pääset kehittymään monipuolisesti sekä työskentelemään innostavassa ja mukavassa työympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Heidi Saario (puh. +358 294 618 203) perjantaina 16.6 klo 10-11, tiistaina 20.6 klo 9-10 tai maanantaina 26.6 klo 9-10. Täytäthän hakemuksesi täällä viimeistään tiistaina 27.6.2017. Hakemukseen pyydämme liittämään CV:n ja palkkatoivomuksen.

Mistä on kyse?