uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Haemme lakimiestä

Oletko tehokas juridiikan moniosaaja ja vailla uusia haasteita?

Julkaistu

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo, jonka tavoitteena on reilu ja kestävä tulevaisuus – hyvä elämä, jota eletään maapallon kantokyvyn rajoissa.

Käytännössä Sitra ennakoi yhteiskunnan muutoksia, selvittää kehitysvaihtoehtoja, tekee ja rahoittaa kokeiluja, kehittää toimintamalleja ja tuo ihmiset ja organisaatiot yhteen, jotta uudistuminen onnistuu.

Etsimme nyt asiantuntevaan joukkoomme, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Lakimiestä

Työskentelet lakiasiat-toiminnossa ja toimit yhteistyössä toiminnon muiden lakimiesten kanssa toteuttaen Sitran juridisia toimeksiantoja. Lakimiehen tehtäväkenttä Sitrassa on laaja-alainen sisältäen esimerkiksi sopimusoikeutta, julkisia hankintoja, tietosuojaa, hallinto-oikeutta sekä valtiontukikysymyksiä.  Myös rahoitusjuridiikka, immateriaalioikeudet ja rahastosijoittamiseen liittyvät sopimukset kuuluvat Sitran lakimiesten tehtäviin.

Sopimusoikeuden osalta keskeisessä osassa ovat erilaiset toimeksianto-, yhteistyö-, ja rahoitussopimukset ja niihin liittyvät kysymykset. Pääosa Sitran toteuttamista hankinnoista koskee erilaisia asiantuntija- ja muita palveluhankintoja. Käsittelemme myös julkisuuslain mukaisia tietopyyntöjä.

Olet työstäsi innostunut, asiakaspalveluhenkinen sekä valmis oppimaan uutta. Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden jatkaa kanssamme kehittymistäsi juridiikan moniosaajana. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta työskentelystä organisaation juridisena tukena.

 

Hakijalta odotamme

  • oikeustieteellistä loppututkintoa (oikeustieteen maisteri tai vastaava aiempi oikeustieteellinen loppututkinto)
  • kokemusta ja osaamista erilaisten sopimusten laadinnasta
  • hankintalainsäädännön ja erilaisten hankintamenettelyiden käytännön tuntemusta
  • osaaminen tietosuojaa, hallinnon yleislakeja, valtiontukikysymyksiä sekä rahoitusjuridiikkaa koskien katsotaan eduksi
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • ratkaisukeskeisyyttä ja kehittämismyönteisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa
  • sujuvaa englannin kielen taitoa

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät yhteiskunnan näköalapaikalla, innostavassa ja mukavassa työympäristössä.Tule mukaan vastuullisen tulevaisuuden tekijöiden joukkoon!

 

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Sani Kaajas 18.3. klo 12-14 ja Laura Rehunen 10.3. klo 12-14, puh. 020 746 9400. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen MPS Uratorilla viimeistään 22.3.2020.