uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Haemme Sitraan strategiatyön ja vaikuttavuuden asiantuntijaa

Tunnetko paloa yhteiskunnallisen vaikuttavuuden aikaansaamiseen ja käytännön strategiatyöhön? Jos olet strategiatyön ja vaikuttavuusajattelun asiantuntija, tule kanssamme rakentamaan parempaa tulevaisuutta!

Julkaistu

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo, joka ennakoi, mitkä ilmiöt vaikuttavat tulevaisuuteemme. Kehitämme ja selvitämme uusia ratkaisuja sekä teemme ennakkoluulottomia kokeiluja yhdessä erilaisten toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on reilu, kestävä ja innostava tulevaisuus, jossa ihmiset voivat hyvin maapallon kantokyvyn rajoissa.  Strategiamme ohjaa sitä, millaista yhteiskunnallista vaikuttavuutta tavoittelemme.

Haemme nyt

asiantuntijaa

määräaikaiseen työsuhteeseen vanhempainvapaan sijaisuuden ajaksi 31.12.2022 asti.

Tehtävänäsi on tukea ja kehittää Sitran jatkuvaa strategiatyötä ja -foorumeita. Sparraat Sitran tiimejä strategian ja vaikuttavuusajattelun toteuttamisessa sekä tavoitteiden asettamisessa, seurannassa ja arvioinnissa. Olet keskeisessä roolissa rakentamassa vaikuttavuuden suunnittelun, kehittämisen ja arvioinnin edelläkävijyyttä sekä työkaluja vaikuttavuustyön tueksi. Teet työtäsi yhteistyössä sitralaisten sekä kotimaisten ja kansainvälisten kumppaneidemme kanssa.

Työsi sijoittuu Sitran ennakointi- ja strategiatoimintoon. Kuulut lisäksi myös Sitran toimintojen väliseen yhteistyöryhmään.

Odotamme sinulta

  • laaja-alaista osaamista ja syvällistä kiinnostusta strategiatyöhön sekä yhteiskunnallisen vaikuttavuuden ja arvioinnin lähestymistapoihin ja työkaluihin.
  • kokemusta strategiatyön ja tavoitteiden fasilitoinnista, strategian toteutumisen seurannasta ja arvioinnista sekä monialaisesta sidosryhmäyhteistyöstä. Kokemus organisaatioiden kehittämisestä ja vaikuttavuustyötä tukevien työkalujen ja toimintamallien konseptoinnista on tehtävässä eduksi.
  • ymmärrystä laajoista yhteiskunnallisista muutoksista ja muutosten edistämisestä käytännössä sekä paloa reilun, kestävän ja innostavan tulevaisuuden rakentamiseen.
  • itsenäistä työotetta, suunnitelmallisuutta ja organisointikykyä sekä hyviä projektinhallintataitoja.
  • sujuvia kirjallisia ja suullisia viestintä- ja esiintymistaitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi. Osaat viestiä monimutkaisista asioista ymmärrettävästi.
  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

  Tarjoamme

  • näköalapaikan Sitran vaikuttavuustyöhön ja monipuolisia, haastavia ja yhteiskunnallisesti merkityksellisiä asiantuntijatehtäviä.
  • Sitran ennakointi- ja strategiatoiminnossa pääset osaksi laaja-alaisesti maailmaa ja tulevaisuutta tarkastelevaa työyhteisöä.
  • nykyaikaiset työtilat ja -välineet Helsingin Ruoholahdessa, sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 15.12.2021 mennessä.

Lisätietoja antaa ennakointi- ja strategiajohtaja Katri Vataja 3.12. Klo 9–10, 8.12. klo 12–13, 10.12. 14-15. puh. +358 (294) 618 230.

Mistä on kyse?