archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Haku auki: Assistentti Sitran strategia- ja ennakointitoimintoon

Oletko kokenut kokousjärjestämisen konkari tai tottunut tapahtumien toteuttaja? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavassa työyhteisössä tulevaisuuden yhteiskunnan näköalapaikalla!

Julkaistu

Haemme kokenutta assistenttia Sitran strategia- ja ennakointitoimintoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tukemaan sen 15 henkilöä käsittävää toimintaa tulevaisuuden kehityssuuntiin liittyvissä erilaisissa projekteissa ja hankkeissa. Tehtävässä painottuvat erilaiset hallinnolliset tehtävät (mm. matkajärjestelyt, sopimusten ja laskujen käsittely, asiakashallintarekisterin päivitys, kokousassistentin tehtävät ja arkistointi) ja avustaminen hankehallinnassa. Työ pitää sisällään myös aktiivista yhteydenpitoa eri sidosryhmiin sekä tapahtumien, tilaisuuksien ja työpajojen hallintaa kutsuprosessin, tilojen, tilatekniikan ja tarjoilujen osalta.

Odotamme Sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, HSO-sihteeri)
  • vahvaa ja monipuolista kokemusta assistentin tehtävistä sekä tapahtumien toteuttamisesta uudistuvassa toimintakentässä
  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia joustavasti osana toiminnon työn arkea
  • energistä ja tehokasta työotetta sekä kykyä toimia moneen eri projektiin ja hankkeeseen liittyvissä tehtävissä samanaikaisesti
  • hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sähköisten järjestelmien ja työkalujen hallintaa
  • sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi monipuoliset viestintätaidot ja ruotsin kielen taidon.

Tehtävässä menestyminen edellyttää organisointi- ja paineensietokykyä. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista can do -asennetta.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaiseen yhteiskuntaan. Joukossamme pääset työskentelemään innostavassa ja mukavassa työyhteisössä!

Tehtävä pyritään täyttämään toukokuussa 2017. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen osoitteeseen: rekrytointi@sitra.fi 19.3.2017 mennessä. Merkitse viestiin otsikoksi ”Assistentti/Strategia ja ennakointi”.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Paula Laine, paula.laine@sitra.fi tai puhelimitse 14.3. klo 8–9 ja 15.3. klo 8–9, puh. 0294 618 487.

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo. Ennakoimme yhteiskunnan muutoksia, selvitämme kehitysvaihtoehtoja, teemme kokeiluja, kehitämme toimintamalleja ja tuomme ihmiset ja organisaatiot yhteen, jotta uudistuminen onnistuu. Ketteränä tulevaisuustalona meillä on käytössämme monipuolinen työkalupakki muutostarpeiden tunnistamiseen ja muutosten toteuttamiseen. Toimintaamme ohjaa Visio Suomesta kestävän hyvinvoinnin edelläkävijänä.

Mistä on kyse?