archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Haussa parhaat tuote- ja palvelukonseptit

Ajatushautomo Demos Helsinki etsii ratkaisuja ilmastonmuutokseen ja energiakriisiin kaksipäiväisillä bisneskehitysleireillä. Peloton Innovation Camp rantautuu 3.–4.11. Seinäjoelle ja 2.–3.12. Helsinkiin.

Julkaistu

Ainutlaatuinen bisneskehitysleiri tarttuu energiaviisauteen

Ajatushautomo Demos Helsinki etsii ratkaisuja ilmastonmuutokseen ja energiakriisiin kaksipäiväisillä bisneskehitysleireillä. Peloton Innovation Camp rantautuu 3.–4.11. Seinäjoelle ja 2.–3.12. Helsinkiin.

Leirit tarjoavat innostavan foorumin syöksyä intensiivisesti uuden, vahvan bisnespotentiaalin pariin ja synnyttää markkinavalmiita vastauksia aikamme suuriin kysymyksiin. Energiaviisas bisnes on nopeimmin kasvava uusi markkina, eikä loppua näy.

Molemmille leireille mahtuu mukaan 70 innokasta muotoilijaa, insinööriä, markkinoijaa, yrittäjää, opiskelijaa, sparraajaa tai muuta entusiastia. Sekaryhmät ratkovat, millaiset tuotteet, palvelut ja uudet bisnesmallit muuttavat tehokkaimmin tapojamme asua, liikkua ja syödä. Se, mikä tekee kestävästä elämästä helppoa ja mielekästä, on myös hyvää bisnestä.

Tuomaristo valitsee avoimen ideakilpailun parhaat ideat kahdelle intensiiviselle leirille. Ideoiden ympärille kootaan sopivat tiimit leirejä varten. Kahden päivän aikana ideat jalostetaan prototyypeiksi, joiden
tulisi vakuuttaa rahoittajat ja mahdolliset kumppanit. Parhaat uudet tuotteet ja palvelut saavat leirin jälkeen tukea jatkokehitykseen.

Tuomareina toimivat Marjaana Toiminen (toimitusjohtaja, Bonnier Publications), Saku Tuominen (perustaja, Idealist) ja Pauliina Valpas (asiakasjohtaja, N2).

Leirien osallistujaksi voi hakea joko oman idean kanssa tai tiimin jäseneksi oman osaamisensa perusteella. Haku päättyy 15.10. 
Hakulomake ideakilpailuun ja leireille »

Leirit ovat kolmevuotisen Peloton-liikkeen loppuhuipennus. Demos Helsingin ja Sitran Peloton-liike on sparrannut eri alojen yrityksiä ja organisaatioita luomaan tuotteita, palveluita ja sosiaalisia innovaatioita, joiden avulla ilmastoystävällisistä valinnoista tulee suomalaisille helppoja ja haluttavia. 
Tutustu aiempaan toimintaan » 

Lisätietoja

Maria Ritola, Demos Helsinki, puh. 0400 682 881
Juha Leppänen, Demos Helsinki, puh. 040 700 6585
etunimi.sukunimi@demos.fi
Lue lisää Peloton-tiedotteesta »

Hakuaika päättyy 15.10.2011. 
Hae osallistujaksi tästä »

Seuraa leirejä Twitterissä:  @PelotonCamp  »
Fanita Facebookissa »

Leirit järjestää Demos Helsinki.

Mukana ovat Sitra, Helsingin yliopisto, N2, Seinäjoen Energia, Frami, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Seinäjoen seudun elinkeinokeskus, SemioThermopolis ja DMP.