uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Haemme henkilöstöpäällik­köä

Etsimme asiantuntevaan joukkoomme innostavaa ja rautaisen kokemuksen omaavaa HR -ammattilaista, joka modernilla otteella vie tulevaisuusorganisaation henkilöstöpalvelut uudelle tasolle.

Julkaistu

Sitran vahvuus on sen osaamisessa, ihmisissä. Sitralainen tulevaisuustyö on mitä suurimmassa määrin yhteistyötä, jossa yhdistyvät tieto ja tekeminen.

Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Henkilöstöpäällikköä

Toimit henkilöstötiimin esimiehenä hallintojohtajan alaisuudessa, ja johdat henkilöstöstrategian kehittämistä ja toteuttamista vahvalla kumppanuudella esimiesten ja henkilöstön kanssa. Työmme Sitrassa on projektiluontoista ja tämän takia noin puolet henkilöstöstämme on määräaikaisessa työsuhteessa. Vuosittain rekrytoimme noin nelisenkymmentä eri alojen asiantuntijaa.

Vastuullasi on henkilöstötiimin esimiehenä varmistaa, että Sitran henkilöstösuunnittelu on ennakoivaa ja henkilöstön osaaminen on optimoitu Sitran tarpeisiin sekä henkilöstötiimin tuottamat palvelut ja ratkaisut ovat ensiluokkaisia. Tiimin vetäjänä tuet ja kannustat tiimisi huippusuorituksiin.

Olet kokenut ja ansioitunut henkilöstöjohtamisen ammattilainen. Sinulla on vähintään 7-10 vuoden kokemus vaativista henkilöstöhallinnon tehtävistä, esimieskokemusta sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Olet ollut menestyksekkäästi johtamassa muutosta sekä ideoimassa ja viemässä käytäntöön uudenlaisia henkilöstöjohtamisen toimintamalleja. Olet määrätietoinen ja tavoitteellinen tiimipelaaja. Saat asioita aikaiseksi luomalla rakentavaa yhteistyötä sekä esimiesten että henkilöstön kanssa.

Arvostamme kokemusta monipuolisista henkilöstöhallinnon tehtävistä, erityisesti henkilöstösuunnittelusta ja työsuhdeasioista. Lisäksi arvostamme kiinnostusta henkilöstön kehittämiseen ja kykyä viedä läpi vaativia projekteja. Asiantuntijaorganisaation, julkisen sektorin ja hyvän hallintotavan mukaisten henkilöstökäytäntöjen tuntemus katsotaan eduksi. Edellytämme sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa, ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät yhteiskunnan näköalapaikalla. Pääset mukaan rakentamaan tulevaisuuden asiakaslähtöistä henkilöstöhallintoa sekä työskentelemään innostavassa ja mukavassa työympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Heidi Saario (puh. +358 294 618 203) perjantaina 17.8 klo 10-11 tai tiistaina 21.8 klo 15-16. Täytäthän hakemuksesi täällä viimeistään maanantaina 27.8.2018. Hakemukseen pyydämme liittämään CV:n ja palkkatoivomuksen.

 

 

Mistä on kyse?