archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

HIMSS Europe & Health 2.0 2019 -konferenssit järjestetään Helsingissä

Digitaalisen terveydenhuollon vuosittaiset huipputapahtumat HIMSS Europe ja Health 2.0 2019 kokoavat yhteen alan vaikuttajat ja esittelevät uusimmat innovaatiot Messukeskuksessa Helsingissä 11-13.6.2019.

Kirjoittaja

Laura Halenius

Projektijohtaja, Data ja kilpailukyky

Julkaistu

HIMSS Europe 2019 ja Health 2.0 2019 -tapahtumat tuovat Helsinkiin maailman parhaat digitaalisen terveydenhuollon innovaatiota sekä alalla työskentelevät yritykset, asiantuntijat ja päättäjät aina sairaalan johtajista alalla toimiviin startup-yrityksiin. Kolmen päivän aikana konferensseissa voi tutustua kansainvälisiin innovaatioihin niin terveydenhuollon, potilaan hoidon, digitaalisen terveydenhuollon ratkaisujen, big datan, analyysien kuin tekoälyn alueilta.

Kansainvälisten tutkimusten mukaan Suomi on ollut digitaalisen terveydenhuollon edelläkävijä jo 35 vuoden ajan. Maailmanluokan startupit, korkeasti koulutetut ihmiset ja työvoima sekä ainutlaatuinen ekosysteemi, joka edistää tutkimusta ja kehitystä ovat tehneet Suomesta yhden maailman parhaista paikoista yrityksille löytää uusia ideoita ja laajentaa liiketoimintaa. Juuri tästä syystä HIMSS Europe ja Health 2.0 valitsivat Suomen järjestämispaikaksi.

Tapahtumien yhteistyökumppaneina toimivat Sosiaali- ja terveysministeriö, Sitra, Business Finland, Helsingin kaupunki, Helsingin yliopisto, HUS, Business Oulu sekä Turku Science Park.

Nähdään 11.-13.6. 2019 Helsingissä!

Mistä on kyse?