archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Julkinen johtajuus barometritutkimus julkaistaan 19.12.2011

Haastattelimme Julkinen johtajuus -barometriä varten 1200 julkishallinnon johtamis- ja esimiestehtävissä työskentelevää henkilöä. Tutkimuksen avulla saimme vertailukelpoista tietoa julkishallinnon johtamisen toimintaympäristön haasteista sekä toimintaedellytysten, johtamiskulttuurin ja esimiestehtävien muutoksista. Raportti on ladattavissa verkkosivuiltamme julkaisun jälkeen.

Julkaistu

Johdon ja esimiesten näkemys johtamisen tilasta julkishallinnossa

Haastattelimme Julkinen johtajuus -barometriä varten 1200 julkishallinnon johtamis- ja esimiestehtävissä työskentelevää henkilöä. Tutkimuksen avulla saimme vertailukelpoista tietoa julkishallinnon johtamisen toimintaympäristön haasteista sekä toimintaedellytysten, johtamiskulttuurin ja esimiestehtävien muutoksista.  

Barometrin tulokset ja aihetta sivuavat asiantuntijoiden kommenttipuheenvuorot on koottu 19.12. julkaistavaan selvitykseen. Raportin ovat kirjoittaneet tutkimusjohtaja Pauli Juuti Johtamistaidon Opisto JTO:sta ja konsultti, organisaatiopsykologi Pekka Järvinen Organisaatiokonsultointi Praxis Oy:sta ja tutkimusjohtaja Katja Mikkonen Taloustutkimus Oy:sta.

Raportti on ladattavissa verkkosivuiltamme julkaisun jälkeen.