uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Kiertotalouden harjoittelija, liity joukkoomme!

Oletko kiertotalouden tuleva huippuosaaja? Tunnetko kiertotalouden kansainvälistä kenttää, viimeisimpiä alan tutkimustuloksia, kokeiluja ja alan kansainvälisiä verkostoja? Oletko myös kiinnostunut yhteiskunnallisesta kehittämisestä sekä kestävästä ja reilusta tulevaisuudesta?

Julkaistu

Sitran Kilpailukykyinen ja reilu kiertotalous -avainalueen tavoitteena on saada talous ja ihmiset tukemaan globaalin kestävyyskriisin ja ilmastonmuutoksen ratkaisua sekä takaamaan hyvinvoinnin tasa-arvoisempi jakautuma.

Suomella on kiertotalouden yhtenä edelläkävijöistä mahdollisuus edistää siirtymää kansainvälisellä tasolla, mikä rakentaa menestymisen edellytyksiä suomalaisille organisaatioille, yrityksille sekä koko yhteiskunnalle.

 

Haemme nyt

kiertotalouden harjoittelijaa

puolen vuoden harjoittelujaksolle.

Tarjolla on harjoittelijan tehtävä, jonka aikana pääset kokeilemaan osaamistasi erilaisissa kiertotalouden avustavissa tehtävissä – esimerkiksi selvitysten, kokeilujen ja työpajojen parissa. Harjoittelu on kuuden kuukauden mittainen alkaen toukokuussa 2020. Tarkemman ajankohdan voimme sopia yhdessä.

Tehtävä sopii esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa olevalle, ensimmäistä työtä etsivälle aloittelevalle asiantuntijalle tai myös uravaihdosta suunnittelevalle.

 

Odotamme sinulta

kykyä tukea kiertotalouden parissa työskenteleviä asiantuntijoita ja tarttua myös itse toimeen. Odotamme myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kiertotalouteen liittyvien tekstien tuottamista myös englanniksi, toimisto-ohjelmistojen osaamista sekä kykyä heittäytyä uusiin tilanteisiin.

Työn monipuolisuuden ja nopean rytmin vuoksi odotamme, että sinulla on tuntumaa hektisessä toimintaympäristössä toimimisesta. Tartut myös rutiinitehtäviin asianmukaisella otteella. Kiertotalouteen liittyvät kansainväliset korkeakouluopinnot ja työkokemus katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme

vauhdikkaan työympäristön ja tiimin, jossa monenlaiset osaajat tekevät töitä yhdessä. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä kanssamme kansainvälisestä kiinnostavaa kiertotalouden kokonaisuutta ja oppia kanssamme koko ajan uutta. Työharjoittelu on palkallinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektijohtaja Kari Herlevi, puh. +358 (50) 463 9397 seuraavina ajankohtina: 13.2 klo 9-9:45 ja 18.2 klo 10-11

Jätä hakemuksesi viimeistään 23.2.2020 tästä.

Ota yhteyttä