uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

On kiitoksen aika!

Tapahtumarikas vuosi 2015 on ollut hienoa yhteistyön aikaa. Toivotamme tunnelmallista joulunaikaa ja valoisaa vuotta 2016!

Julkaistu

Tapahtumarikas vuosi 2015 on ollut tuloksellisen yhteistyön aikaa. Meillä sitralaisilla on tänä vuonna ollut ilo työskennellä hienoissa projekteissa upeiden yhteistyökumppanien kanssa ympäri maata ja maailmaa. Monta rohkeaa ehdotusta ja uutta avausta on yhdessä saatu aikaan. Sinnikkyyttäkin on vaadittu, jotta tulevaisuuden kannalta tärkeä asiat etenevät muuttuvassa toimintaympäristössämme. On upeaa huomata, kuinka suomalaiset tulevaisuudentekijät virkamiehistä tutkijoihin, päättäjistä toimittajiin ja opettajista yrittäjiin laittavat kaiken osaamisensa likoon osallistuakseen yhteisiin talkoisiin paremman huomisen puolesta. Suurkiitos!

Tulevaisuustyömme jatkuu jälleen ensi vuonna, jolloin avaamme vuoden trendilistamme julkistuksella, ja aherrus hankkeissa jatkuu.

Ihan pian on aika rauhoittua pyhien viettoon, sytyttää muutama kynttilä ja nauttia niistä asioista, jotka meille kullekin on tärkeitä.

Meillä on ollut tapana tukea vuoden päätteeksi jotain sellaista työtä, joka edistää visiotamme kestävästä hyvinvoinnista joko täällä Suomessa tai maailmalla. Tänä vuonna tuemme Helsingin Diakonissalaitoksen Vamoksen huikeaa työtä koulusta ja työelämästä pudonneiden nuorten jaloilleen nostamiseksi Helsingissä, Espoossa, Turussa ja Kuopiossa. Tuellamme Vamos laittaa hyvän kiertämään, ja palkkaa nuoren sosiaalialan ammattilaisen tärkeään ensimmäiseen työpaikkaansa Vamokseen, auttamaan toisia nuoria.

Näiden ajatusten myötä toivotamme Sinulle tunnelmallista joulunaikaa ja valoisaa vuotta 2016!

Mistä on kyse?