archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Manuaalista mikroblogausta: Miltä tänään tuntuu?

Julkaistu

Joskus avoimuuden uudisraivaajan on kaivettava käyttöön myös vanhat keinot. Tässä tapauksessa mikroblogaus hoidettiin kysymällä porukalta mitkä ovat juuri tänään päällimmäiset tunnelmat työskentelystä. Paljon puhutaan ideoista. Perjantaina saamme viimeistään kuulla mitä ne ovat!

Pirkka Aunola
”Olen työviikon aikana ymmärtänyt, että ei ole sellaista yhtenäistä asiaa kuin maahanmuuttajat vaan hyvin erilaisia ryhmiä jotka ovat Suomessa eri syistä. Hyvin vähän Suomen ongelmista liittyy maahanmuuttoon vaan kyseessä ovat yleiset ongelmat jotka puretaan maahanmuuttoon.”

Hanna Ojamo
”Etsimme niitä palikoita, joita nuoret tarvitsevat työelämäpolkunsa löytämiseen. Itselläni on jo idea, haluaisin perustaa verkkopalvelun, nuorten start-upin, jossa saisi ammatinvalintaohjausta, vertaistukea, ammatinvalintaan liittyviä palveluja, mitä vain!”

Mats Nyman
”Se mitä saadaan aikaan riippuu siitä kuinka vapaata ajattelua uskalletaan harrastaa. Olemme ottaneet sen linjan että ajattelun on oltava todella vapaata”

Ville Turkka
”Mulla on suuri huoli että tehdään hienoja ideoita, joita kukaan ei halua toteuttaa. Toki toivon sitä. Koska meillä on hienoja ideoita”

Marja-Leena Rinkineva
Meillä on hienoja ideoita, mutta huoleni on, ehkä aiheettomasti, ettemme toista niissä vanhaa ja sitä mitä on jo keksitty. Eikä silläkään ole niin väliä jos idea on jo olemassa, mutta että niitä saadaan vietyä eteenpäin. En halua itse syyllistyä siihen että ainoa mitä työstä jää käteen on raportti. Ideat on saatava käytäntöön ja kokeiluun!”

Eeli Saarinen
”Kokonaan uusia töitä pohtivassa ryhmässä ollaan keskitytty etsimään ratkaisuja vahvuuksien kautta. Eli emme ole jääneet kiinni siihen mikä kaikki on pielessä, vaan huomanneet monia asioita joissa Suomella on ehdottomia vahvuuksia ja käymme ideoissamme kiinni niihin vahvuuksiin”.

Sami Oinonen
”Kaikki työ täältä pitää saada visuaaliseen muotoon, jolloin se on helppo jakaa ja ymmärtää. Voisi laittaa pystyyn kilpailun esimerkiksi opiskelijoille; annetaan kaikki syntynyt tieto käyttöön ja parhaat visualisoinnit palkitaan