uutiset
Arvioitu lukuaika 3 min

Muutoksen menetelmistä innostuva viestijä – hae meille!

Haemme tulevaisuusaiheista innostuvaa, vahvat digitaidot omaavaa viestinnän huippuosaajaa vastaamaan Sitran yhteiskunnallisen koulutuksen viestinnästä ja muutoksen menetelmiä tukevista viestintäratkaisuista.

Julkaistu

Ennakoimme Sitrassa tulevaisuutta ja kokeilemme yhdessä muiden kanssa ratkaisuja, joiden avulla tulevaisuudesta tulisi reilumpi ja kestävämpi.

Sitran yhteiskunnallisen koulutuksen tavoitteena on lisätä päättäjien ja muutoksentekijöiden halua ja kykyä tarttua tulevaisuuden haasteisiin ja mahdollisuuksiin yhdessä.

Haemme kokenutta muutoksentekijöiden tukemisesta, yhteiskunnallisen muutoksen fasilitoinnista ja oppimisesta motivoitunutta

viestinnän asiantuntijaa

vastaamaan Yhteiskunnallinen koulutus -yksikön viestinnän strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta. Työssä korostuu vahva tulevaisuutta rakentava orientaatio sekä yhteiskunnallista muutoskykyä monipuolisesti tukeva vuorovaikutteinen viestintä ja sisällöntuotanto mm. Sitra Labiin kytkeytyen.

Sinulla on näkemystä ja kokemusta siitä, miten viestinnällä rakennetaan vaikuttavuutta ja osaat tukea muutoksen tekemistä eri keinoin. Tunnistat, tunnet ja ymmärrät erilaisia sidosryhmiä ja osaat luontevasti toimia yhteiskunnallisten asioiden parissa. Ymmärrät, miten yhteistoiminnalliset oppimisprosessit rakentavat vaikuttavuutta ja miten osallisuutta voidaan edistää viestinnän keinoin.

Sinua motivoi positiivisen ja ratkaisukeskeisen kulttuurin luominen, joka innostaa yksilöitä ja yhteisöjä muutoksentekijyyteen. Kutsumme Sitrassa yhteistoimintaan ja haluamme myös viestiä sen mukaan. Kehität viestintäämme, jotta olemme entistä avoimempi ja ymmärrettävämpi. Olet taitava kiteyttäjä ja vaikuttava kirjoittaja. Sinulla on monipuolista sisällöntuotanto-osaamista sekä kykyä ja halua etsiä kanssamme uusia tapoja dialogiseen viestintään.

Odotamme sinulta

 • vahvaa paloa yhteiskunnallisen viestinnän tekemiseen ja muutoksen fasilitointiin
 • kokemusta ja näyttöä viestinnällisten ja yhteiskunnallisten projektien vaikuttavasta toteutuksesta sekä hyvää ymmärrystä yhteiskunnan toimintamekanismeista ja monipuolista sidosryhmäosaamista
 • vahvaa digitaalisen viestinnän osaamista ja oppimista tukevien menetelmien tuntemusta
 • vankkaa kokemusta viestinnän strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta
 • halua ja kykyä sanoittaa monimutkaisempiakin sisältöjä ja tulevaisuusaiheita
 • monipuolista osaamista viestinnän uusista mahdollisuuksista, keinoista ja kanavista
 • erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä projektiosaamista
 • kykyä omaksua asioita nopeasti ja toimia proaktiivisesti ja itsenäisesti

Työssäsi tarvitset erinomaista suomen kielentaitoa ja työskentelet sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle

 • innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön, jonka sydän sykkii muutoksentekijöille
 • monipuoliset ja haastavat viestinnän asiantuntijatehtävät niin visionäärisenä tekijänä kuin viestinnän kehittäjänä
 • kunnianhimoiset ja vaikuttavuuteen tähtäävät työtehtävät, joista ei puutu kohtaamisia uusien ihmisten ja ryhmien kanssa
 • kiinnostavia yhteistyön paikkoja ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kestävää tulevaisuutta

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2023 asti.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat

viestintäpäällikkö Sari Tuori ma 22.2. klo 15-16 tai ke 24.2. klo 14-15 puh. +358 40 594 1441

yhteiskunnallisen koulutuksen johtaja Päivi Hirvola 15.2. klo 15-16.30, 17.2. klo 12.30-13.30 tai 19.2. klo 8.15-9.15, puh +358 40 549 8008.

Voit olla yhteydessä myös MPS:n konsulttiin Sani Kaajakseen to 18.2. klo 10-11.30, puh. +358 20 746 9453. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 28.2.2021 mennessä.

Mistä on kyse?