archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Oletko etsimämme tehokas assistentti, jolla on todellinen tekijän asenne?

Etsimme Sitran assistenttipalveluihin vuorotteluvapaan sijaiseksi noin vuoden ajaksi assistenttia. Hae 26.2 mennessä.

Julkaistu

Sitra on eduskunnan alainen riippumaton julkisoikeudellinen rahasto, jossa työskentelee noin 130 kehittämisen ja uudistamisen ammattilaista. Tavoitteenamme on luoda kestävää hyvinvointia ja rakentaa yhteiskuntaa uudistavia toimintamalleja. Lisäksi vauhditamme liiketoimintaa, joka tähtää Suomen ja suomalaisten menestymiseen. Arvojemme mukaista toimintaa kuvaa ennakkoluulottomuus, tavoitteellisuus ja vastuullisuus.

Toimintamme painotukset keskittyvät kulloinkin ajankohtaisiin teemoihin, joita toteutetaan kahdesta kolmeen vuotta kestävien konkreettisten projektien, avainalueiden, avulla. Niille on asetettu selkeät ja haastavat tavoitteet. Avainalueilla pyritään kokeilemaan, kehittämään ja levittämään Sitran strategiaa edistäviä toimintamalleja.

Etsimme nyt Sitran assistenttipalveluihin vuorotteluvapaan sijaiseksi noin vuoden ajaksi

assistenttia


Tehtävät sisältävät mm. kalenterointia, tila- ja tarjoiluvarauksien tekemistä, asiakashallintarekisterin päivitystä, laskujen ja postin käsittelyä, arkistointia ja kopiointia sekä erilaisten kokousten ja tilaisuuksien käytännön järjestelyjä.

Odotamme hakijalta:

• tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta
• hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
• hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sähköisten järjestelmien ja työkalujen hallintaa
• joustavuutta ja nopeaa asioiden ja toimintatapojen omaksumista
• hyvää englannin kielen taitoa

Arvostamme aktiivista, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta.

Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus, joten hakijan tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisuutta koskevat kriteerit. Työsuhde alkaa maaliskuussa. Tarjoamme dynaamisen työympäristön, innostuneet työkaverit sekä näköalapaikan suomalaiseen yhteiskuntaan.

Hae tehtävää 26.2.2016 mennessä rekisteröidyllä cv:lläsi Manpowerin sivuilla. Lisätietoja antaa Senior Consultant Virpi Mäentaus, virpi.maentaus@manpower.fi  p. 040 723 9913. Puhelinaika 19.2. klo 10–11 ja 12–13.

 

Mistä on kyse?