archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Onko sinulla käytännön ratkaisu ilmastonmuutokseen? – kilpailu käynnissä

Ratkaisusi voi olla uusi tai vielä vakiintumaton toimintatapa, liiketoimintamalli tai teknologia, joka auttaa hillitsemään ilmastonmuutosta. Ilmoita se mukaan kansainväliseen kilpailuun, jonka voittajat saavat julkisuutta, asiakaskontakteja ja markkinointiapua.

Julkaistu

Onko sinulla ilmastonmuutokseen käytännön ratkaisu, josta myös kunnat voivat hyötyä? Ratkaisusi voi olla uusi tai vielä vakiintumaton toimintatapa, liiketoimintamalli tai teknologia, joka auttaa hillitsemään ilmastonmuutosta. Ilmoita se mukaan kansainväliseen kilpailuun, jonka voittajat saavat julkisuutta, asiakaskontakteja ja markkinointiapua. Kilpailuehdotukset tulee jättää osoitteessa www.ratkaisuja2011.fi/contest 30.9.2010 mennessä.

Kilpailun järjestävät Suomen, Ruotsin ja Norjan Kuntaliitot sekä Pohjoismaiden ministerineuvosto. Yhteistyökumppaneina toimivat Sitra, Tekes, Motiva, NICe (Pohjoismainen innovaatiokeskus), NIB (Pohjoismainen investointipankki), NEFCO (Pohjoismainen ympäristörahoitusyhtiö), työ- ja elinkeinoministeriö, ympäristöministeriö sekä Viron kaupunkiliitto.

Lisätietoja kilpailusta

Kilpailun esite » (pdf-tiedosto)
www.ratkaisuja2011.fi/contest

Jonas Rorarius, Suomen Kuntaliitto
Puh. (09) 771 2368, etunimi.sukunimi@kuntaliitto.fi
Maija Hakanen, Suomen Kuntaliitto
Puh. (09) 771 2106, etunimi.sukunimi@kuntaliitto.fi

Lisätietoja Sitran Energiaohjelmasta

Johanna Kirkinen, Sitran Energiaohjelman edustaja kilpailun johtoryhmässä
Puh. (09) 6189 9422, etunimi.sukunimi@sitra.fi