archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Osallistu Sitran uuden verkkosivuston kehittämiseen

Sitra on uudistamassa verkkosivujaan. Uusien sivujen kehitysversioon voi jo tutustua osoitteessa beta.www.sitra.fi. Ajantasainen ja kattava tieto Sitran toiminnasta löytyy kuitenkin vielä toistaiseksi näiltä sivuilta (osoitteesta www.sitra.fi).

Julkaistu

Käy tutustumassa Sitran uusien verkkosivujen kehitysversioon beta.www.sitra.fi ja osallistu kävijäkyselyyn! Kyselyn tuloksia käytetään uuden verkkopalvelun kehittämisessä. Osallistujien kesken arvotaan hotellilahjakortti.

Sitra uudistaa verkkosivunsa avoimessa yhteiskehittelyprojektissa, jossa työn tulokset julkaistaan kenen tahansa hyödynnettäväksi ja jatkokehiteltäväksi. Verkkopalveluprojektissa löydettyjä oppeja ja käytettyjä työkaluja raportoidaan avoimessa projektiblogissa ja syntyneitä verkkopalvelumoduuleja julkaistaan Drupal-kehittäjäyhteisössä.

Tavoitteena uudella verkkosivustolla on saada nykyistä ymmärrettävämmin esiin Sitran työssä syntyneitä tuloksia ja näkemyksiä. Samalla tavoitteena on tuoda esiin verkkokeskustelu joka on käynnissä Sitran aiheiden ympärillä ja tarjota pääsy siihen.

Uudet verkkosivut ovat vielä kehitysvaiheessa, mutta niihin pääsee jo tutustumaan osoitteessa beta.www.sitra.fi. Kehitysversion ajatuksena on kokeilla uudentyyppisten sisältöjen toimivuutta ja kerätä palautetta uusien sivujen toimivuudesta.

Betaversioon lisätään uusia ominaisuuksia jatkuvasti, ja uusi sivusto on tarkoitus julkaista kokonaan syksyllä 2011. Siihen saakka ajantasainen ja kattava tieto Sitran toiminnasta löytyy edelleen tältä sivustolta (osoitteesta www.sitra.fi).