archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Sitra rekrytoi: Assistenttipalveluiden päällikön äitiyslomansijaisuus

Haemme äitiyslomansijaista assistenttipalveluiden päällikölle. Assistenttipalvelut vastaa Sitran assistenttityöstä sekä assistenttityön osaamisen ja käytäntöjen kehittämisestä.

Julkaistu

Haemme Sitran assistenttipalveluiden päällikölle äitiyslomansijaista. Assistenttipalvelut vastaa Sitran assistenttityöstä sekä assistenttityön osaamisen ja käytäntöjen kehittämisestä. Lisäksi assistenttipalveluiden vastuulla on itsenäisiä koko Sitraa koskevia tehtäviä, kuten toimisto-, kirjasto- ja matkahallinnon palvelut.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa teoreettista koulutusta, assistenttityön tuntemusta, esimieskokemusta ja voimakkaasti kehityssuuntautunutta työotetta. Tehtävässä tarvitaan vahvaa paineensietokykyä ja hyvää neuvottelutaitoa vaikeissakin tilanteissa. Monipuolinen työkenttä matriisimaisessa organisaatiossa vaatii kykyä kantaa kokonaisvastuuta usealta eri osa-alueelta. Arvostamme monipuolista työkokemusta hallinnollisista kehitysprojekteista, kykyä tiimin innostamiseen ja sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät, innostuneet työkaverit ja näköalapaikan suomalaiseen yhteiskuntaan. Assistenttipalveluiden päällikkö raportoi asiamiehelle ja on johtoryhmän jäsen.  Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään syyskuussa.

Haku

Lisätietoja tehtävästä antaa asiamies Tapio Anttila (keskiviikko 19.6.2013 klo 8-10, puhelin 050 357 3766). Lähetä palkkatoivomuksesi sisältävä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse Tapiolle (etunimi.sukunimi@sitra.fi) viimeistään 23.6.2013.

Sitra on eduskunnan alainen riippumaton julkisoikeudellinen rahasto, jossa työskentelee noin 100 kehittämisen ja uudistamisen ammattilaista.  Tavoitteenamme on luoda kestävää hyvinvointia ja rakentaa yhteiskuntaa uudistavia toimintamalleja. Lisäksi vauhditamme liiketoimintaa, joka tähtää Suomen ja suomalaisten menestymiseen. Arvojemme mukaista toimintaa kuvaa ennakkoluulottomuus, tavoitteellisuus ja vastuullisuus.

Mistä on kyse?