archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Sitra rekrytoi: Avustava asiantuntija työelämän kehitystyöhön

Työelämän taitekohdat -tiimi hakee avustavaa asiantuntijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi.

Julkaistu

Haluatko viedä eteenpäin työelämän toimintamallien uudistamista asiantuntemuksellasi? Onko sinulla siihen todellinen tekijän asenne?

Sitran Työelämän taitekohdat -avainalueen keskeisenä tavoitteena on työelämän toimintamallien uudistaminen talouden ja työmarkkinoiden nykytilaan ja tulevaisuuteen sopiviksi. Tätä systeemistä muutosta edistämme lisäämällä suomalaisten työelämävalmiuksia ja kykyä omaksua erilaisia työn tekemisen muotoja, kuten yrittäjyyttä. Kohderyhmän muodostavat erityisesti pitkän asiantuntijauran tehneet työnhakijat sekä opintojensa loppuvaiheessa olevat korkeakouluopiskelijat. Avainalueella testataan työn kohtaannon uusia, tavoitteellisia toimintamalleja, joita tarvitaan, kun ammatit muuttuvat ja perinteiset keskipalkkaiset työt uhkaavat vähentyä. Avainalueen tavoitteena on mm. rakentaa kokeneiden asiantuntijoiden valmennuskonsepti ja pilotoida sitä, kokeilla yrityslähtöistä, tavoitteellista työllistymispalvelua sekä parantaa korkeakouluopiskelijoiden työelämävalmiuksia opintoihin sisällytettävällä yrittäjyysvalmennuksella. Avainalue myös tunnistaa ja nostaa julkiseen keskusteluun uudistuksia kaipaavia työelämän pelisääntöjä ja toimintatapoja. 

Etsimme nyt Työelämän taitekohdat -avainalueen projektitiimiin määräaikaista avustavaa asiantuntijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi noin vuoden ajaksi. Työssäsi avustat tiimiä sen tavoitteiden saavuttamisessa. Vuorotteluvapaan sijaisuuden edellytyksenä on, että hakija on työttömänä työnhakijana työvoimapalveluissa.

Hakijalta edellytämme:

  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa esim. taloudelliselta tai yhteiskunnalliselta alalta
  • Tavoitteellista, itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • Aktiivisuutta etsiä uusia näkökulmia ja ratkaisuja kehitystarpeisiin
  • Valmiutta työskennellä projektiluontoisessa työssä
  • Hyviä kommunikointi- ja viestintätaitoja
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsomme:

  • Aiempi työkokemus projektiluontoisista asiantuntijatehtävistä
  • Kokemus työvoimahallinnosta, henkilöstövuokrauksesta ja/tai henkilöstötehtävistä
  • Erityisesti työnvälityksen sekä työvoimapalvelujen toiminnan tuntemus 

Mikäli haluat tämän tilaisuuden mullistavan ammatillisen kehityksesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi, sekä CV:si viimeistään 19.4.2015 osoitteessa: https://atalent.fi/members/apply.php?id=5×32179

Toimitathan hakudokumenttisi yhtenä pdf-tiedostona. Ilmoitathan myös palkkatoiveesi.

Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin rekrytointipäällikkö Inka Wellmanilta puh 040 7773858, inka.wellman(at)atalent.fi. 

Mistä on kyse?