uutiset
Arvioitu lukuaika 3 min

Haemme kokenutta viestinnän asiantuntijaa Reilu datatalous -teemalle

Datassa piilee valtavasti hyödyntämättömiä mahdollisuuksia – eikö vain? Etsimme nyt viestinnän huippuammattilaista, kokenutta strategia ja kädet savessa tekijää viestimään reilun datatalouden mahdollisuuksista.

Julkaistu

Sitran toimintaa ohjaa visio, jonka mukaan Suomi ja suomalaiset menestyvät rakentamalla reilua, kestävää ja innostavaa tulevaisuutta, jossa ihmiset voivat hyvin maapallon kantokyvyn rajoissa.

Sitran uudella Reilu datatalous​​​​ -teemalla rakennetaan eurooppalaiseen arvopohjaan perustuvaa ihmislähtöistä ja reilua datataloutta. Edistämme talouden uudistumista entistä kilpailukykyisemmäksi noudattaen kestävän ja vastuullisen kehityksen periaatteita. Tavoitteenamme on lisäksi luoda sekä yksilöille että yrityksille uusia työkaluja digitaalisen tulevaisuuden hallintaan ja siitä hyötymiseen.

Etsimme nyt joukkoomme

kokenutta viestinnän asiantuntijaa

määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2024 saakka.

Jos sydämessäsi on paloa datatalouteen, reilun ja kestävän tulevaisuuden rakentamiseen sekä monimutkaisten ilmiöiden ymmärrettäväksi tekemiseen, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Haemme tiimiimme kokenutta viestinnän ammattilaista, jolla on vahvaa näyttöä viestinnällisesti isojen projektikokonaisuuksien hallinnasta ja eteenpäinviemisestä.

Reilu datatalous -teeman viestijänä pääset edistämään suomalaisten yritysten kilpailukykyä eurooppalaisilla datamarkkinoilla, vauhdittamaan datataloudessa tarvittavien uudenlaisten ekosysteemien syntymistä sekä lisäämään suomalaisten yritysten ja päätöksentekijöiden ymmärrystä siitä, miten data ja sen uudenlainen hyödyntäminen on pohja uusien innovaatioiden synnylle esimerkiksi liikkumisessa, terveydenhuollossa ja vihreän siirtymän edistämisessä.

Etsimme sinua, joka ymmärrät strategisen viestinnän olevan keskeinen osa projekteja. Sinulla on halua ja kykyä ylläpitää reiluun datatalouteen liittyvää tilannekuvaa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Viestit yhdessä datatalouden asiantuntijoidemme kanssa monipuolisesti teeman sisällöistä tavoittaen eri sektorien keskeiset toimijat.

Tehtävä edellyttää kokemusta ja näyttöä vaativien viestintäkokonaisuuksien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä sopeutumista nopeatempoiseen työtahtiin ja hyvää paineensietokykyä.

Sitran Reilu datatalous -teeman projekteissa on kaikissa vahva eurooppalainen ulottuvuus. Siksi työssä tarvitaan kykyä tuottaa sujuvaa englanninkielistä tekstiä. Aikaisempi kokemus kansainvälisistä tehtävistä katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta

  • ymmärrystä ja näyttöä strategisesta viestinnän suunnittelusta
  • kykyä tuottaa vaikuttavia ja ymmärrettäviä sisältöjä erityisesti digitaalisiin kanaviin sekä ajoituksen hallintaa
  • sparraavaa otetta asiantuntijoiden sisällöntuotannon tukemiseen sekä taitoa editoida muiden tuottamaa tekstiä
  • osaamista eri kanavien valjastamiseen palvelemaan lukuisia kohderyhmiä – myös kansainvälisesti
  • ymmärrystä mediaviestinnästä
  • vankkaa osaamista yhteiskunnan rakenteista sekä julkisen ja yksityisen sektorin toimintatavoista.

Tarjoamme sinulle

  • innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön, jonka sydän sykkii reilun tulevaisuuden rakentamiselle
  • kiinnostavia työtehtäviä, joiden kautta on mahdollisuus tuoda vahva panos projektikokonaisuuden sisällölliseen tekemiseen
  • mielenkiintoisen, vauhdikkaan ja kansainvälisen työn huippuasiantuntijoiden parissa

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat vs. viestintäjohtaja Sari Tuori ma 7.6. klo 15-16 ja to 10.6. klo 12-13, puh. +358 40 594 1441 ja teemajohtaja Kristo Lehtonen ti 1.6. klo 8-9 tai to 3.6. klo 15-16, puh +358 40 803 2638.

Voit olla yhteydessä myös MPS:n konsulttiin Sani Kaajakseen ma 7.6. klo 12-13.30, puh. +358 20 746 9453.

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja innostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si 13.6.2021 mennessä osoitteessa Uratori.mps.fi.

 

Mistä on kyse?