archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Sitra rekrytoi: HR-asiantuntija

Julkaistu

Henkilöstöasiat-toiminnon päävastuina ovat työsuhdeasiat, rekrytointi, perehdyttäminen, osaamisen kehittäminen, suoriutumisen arviointi, palkitseminen ja työhyvinvointiin sekä henkilöstöetuuksiin liittyvät asiat. Toiminnon päätavoite on tukea Sitran esimiehiä ja koko henkilöstöä sekä kehittää Sitran strategisten tavoitteiden mahdollistamiseen ja vahvistamiseen liittyviä toimia ja prosesseja. Asiantuntijan tarkempi toimenkuva tullaan määrittelemään yhteistyössä huomioiden hakijan kokemus, osaaminen ja kiinnostus eri osa-alueista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään muutaman vuoden työkokemusta henkilöstöasioiden ja henkilöstön kehittämisen parissa. Odotamme sinulta uudistumiskykyä sekä tavoitteellista, itsenäistä työskentelyotetta ja hyviä projektitaitoja. Kommunikointi- ja viestintätaitosi ovat hyvät ja pystyt työskentelemään sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja kiinnostavia tehtäviä henkilöstön kehittämisen saralla asiantuntemustasi arvostavassa toimintaympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Psycon Oy:n konsultti Mira Karilahti, p. 020 7101 238 18.4. klo 9-10 ja 23.4. klo 13-15.

Täytä hakulomake 29.4. mennessä osoitteessa jobs.psycon.fi. Liitä mukaan hakemus palkkatoivomuksineen sekä CV.

Sitra on eduskunnan alainen riippumaton julkisoikeudellinen rahasto, jossa työskentelee reilut 100 kehittämisen ja uudistamisen ammattilaista. Tehtävänämme on rakentaa huomisen menestyvää Suomea. Strategisena tavoitteenamme on uudistaa ajattelua hyvästä elämästä ja etsiä yhteiskuntaa uudistavia toimintamalleja, joissa lähtökohtana on ihminen. Lisäksi vauhditamme liiketoimintaa, joka tähtää kestävään hyvinvointiin. Arvojemme mukaista toimintaa kuvaa ennakkoluulottomuus, tavoitteellisuus ja vastuullisuus sekä yhdessä uudistaminen.

 

Mistä on kyse?