archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Sitra rekrytoi: kokenut analyytikko Liiketoiminnan kehitys ja rahoitus -yksikköön

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaiseen yrityskenttään ja mahdollisuuden kehittyä tehtävissäsi monipuolisesti. Pääset työskentelemään innostavassa ja mukavassa työympäristössä.

Julkaistu

Liiketoiminnan kehitys ja rahoitus -yksikkö toteuttaa ja hallinnoi pääomasijoituksia varhaisen vaiheen kasvuyrityksiin ja pääomarahastoihin sekä edistää uusia liiketoiminnan  yritysverkostoja Sitran strategisten teemojen mukaisesti. 

 

Haemme Liiketoiminnan kehitys ja rahoitus -yksikköön kokenutta analyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen toimistoomme Ruoholahteen.

Tehtävässä tuet osaamisellasi yksikköä  potentiaalisten sijoituskohteidemme analysoinnissa. Teet yritys-, arvonmääritys-, markkina- ja liiketoimintamallien analyyseja ja kilpailuselvityksiä. Osallistut aktiivisesti myös hankevirran ja hankkeiden arviointiin ja valmisteluun sekä yritysten että pääomarahastojen osalta. Tuotat taloudellisia laskelmia ja ennusteita, joiden pohjalta pystyt tekemään ehdotuksia jatkotoimenpiteistä. Olet näkijä ja tekijä, joka sitoutuu Sitran arvoihin ja tavoitteisiin.

 Odotamme Sinulta

  • kokemusta pääomasijoittamisesta  tai muusta yritysrahoituksesta sekä yritysten analysoinnista ja yritystutkimuksesta
  • kykyä verkottua ja  hallita useita samanaikaisia projekteja
  • analyyttisyyttä ja kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia
  • selkeää ja vakuuttavaa viestintäkykyä
  • yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä itsenäistä,  oma-aloitteista työskentelyotetta
  • vastuullisuutta ja uudistumiskykyä
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja englannin kielen hyvää hallintaa

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaiseen yrityskenttään  ja mahdollisuuden kehittyä tehtävissäsi monipuolisesti. Pääset työskentelemään innostavassa ja mukavassa työympäristössä.

Lisätiedusteluihin vastaavat:

S&S Consultingissa konsultit  Sanna Leppäluoto ja  Ville Lappi, puh. (09) 686 0570.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 9.11.2012 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: hakemukset@ssconsulting.fi. Merkitse hakemukseesi tunnus ”Sitra/A ”