archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Sitra rekrytoi: Viestinnän ammattilainen

Julkaistu

Sitra on eduskunnan alainen riippumaton julkisoikeudellinen rahasto, jossa työskentelee noin 100 kehittämisen ja uudistamisen ammattilaista. Tavoitteenamme on luoda kestävää hyvinvointia ja rakentaa yhteiskuntaa uudistavia toimintamalleja. Lisäksi vauhditamme liiketoimintaa, joka tähtää Suomen ja suomalaisten menestymiseen. Arvojemme mukaista toimintaa kuvaa ennakkoluulottomuus, tavoitteellisuus ja vastuullisuus.

Haemme useamman vuoden kokemuksen omaavaa viestinnän ammattilaista toteuttamaan Sitran digitaalista viestintää ja sidosryhmäviestintää hankkeissamme. Sitran kymmenhenkinen viestintätiimi vastaa viestinnän strategisesta suunnittelusta ja viestinnän toteutuksesta sekä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta Sitran hankkeissa.

Viestinnän ammattilaisena vastaat itsenäisesti sisältöalueesi viestinnän suunnittelusta ja viestinnän toimenpiteiden toteutuksesta. Sinulla on tärkeä rooli Sitran julkisen kuvan rakentamisessa. Viestijänä huolehdit siitä, että sidosryhmätyö ja viestintä hankkeissa edistää Sitran strategisten tavoitteiden toteutumista.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä media- ja sidosryhmäviestintätaitoja, digitaalisen viestinnän osaamista sekä kokemusta ja ymmärrystä yhteiskunnallisesta toimintaympäristöstä.

Tehtävänäsi on

  • vastata Hyvinvointia tiedosta ja Ikäihmiset -avainalueiden viestinnästä suunnittelusta käytännön toteutukseen asti
  • uudistaa Sitran näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa
  • kehittää digitaalista viestintäämme.

Arvostamme kokemusta vastuullisten viestintätehtävien hoitamisesta ja kykyä sujuvaan kirjalliseen tuotantoon sekä hyvää paineensietokykyä ja projektin johtamistaitoja. Lisäksi odotamme sinulta paitsi vahvaa osaamista nykyisistä digitaalisen viestinnän keinoista, myös kykyä ennakoida tulevaisuuden trendejä.

Tehtävä on määräaikainen ja päättyy 12/2015.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi tämän linkin kautta 17.05.2013 mennessä. Muista liittää mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pro-Source Oy:n toimitusjohtaja Markku Kaijala, markku.kaijala(at)prosource.fi, 0400-507 313.

Mistä on kyse?