archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Sitran pääomasijoitustiimit yhdistyivät uudeksi Sitra Ventures -tiimiksi

Sitran Life Sciences- ja Sitra Industry Ventures -tiimit yhdistyivät.

Julkaistu

Tiedote 14.8.2006

Sitra on yhdistänyt Life Sciences- sekä Sitra Industry Ventures
-tiiminsä uudeksi Sitra Ventures -nimiseksi tiimiksi. Uusi pääomasijoitustiimi aloitti toimintansa 1.8.2006, ja sen johtajana toimii Pauli Marttila.  

Tiimin vastuulla on vajaasta 70 yrityksestä koostuvan pääomasijoitussalkun yritysten kehittäminen, mahdollisten jatkorahoituskierrosten toteuttaminen sekä yrityksistä irtautuminen. Tiimissä työskentelee 12 henkilöä.    

– Uuden tiimin myötä voimme tehostaa pääomasijoituskohteiden hallinnointia ja ohjelmatoiminnan pääomasijoitustoimintaa, Sitran rahoitus- ja talousjohtaja Magnus Sjöblom kertoo.  

Kaikki uudet Sitran tekemät pääomasijoitukset kohdistuvat Sitran ohjelmien painopistealueille. Ohjelmien sijoitukset valmistellaan ja toteutetaan yhteistyössä ohjelmien pääomasijoitusvastaavien sekä Sitra Ventures -tiimin kanssa.  

Sitra Ventures jatkaa samojen käytäntöjen ja periaatteiden soveltamista pääomasijoituskohteiden hallinnoinnissa kuin aiemminkin. 

Pääomasijoitustoiminnan kehityksestä ja projekteista vastaa jatkossa johtaja Heikki Ojanperä. Sekä Pauli Marttila että Heikki Ojanperä raportoivat Magnus Sjöblomille.

Lisätietoja

Magnus Sjöblom
Rahoitus- ja talousjohtaja
Puh. 0294 618 991
etunimi.sukunimi@sitra.fi

Pauli Marttila
Johtaja
Puh. 0294 618 415
etunimi.sukunimi@sitra.fi