archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Tervetuloa kehittämään uutta johtajuutta!

Sitran Julkishallinnon johtamisohjelma on avannut 3.12. Uusi johtajuus -verkkosivuston, joka tarjoaa yhteisöllisen foorumin uuden suomalaisen johtamisajattelun kehittämiselle. Sivustolla mm. blogikirjoituksia, videoita, ajankohtaisia uutisia voi kommentoida ja jakaa edelleen ystävilleen. Uusi johtajuus -sivusto on tehty Aalto-yliopistossa työskentelevän Jarno M. Koposen yhteisöllisen viestinnän konseptin pohjalta ja sen tuotannosta on vastannut turkulainen Aucor Oy.

Julkaistu

Uutinen 3.12.2010  

Sitran Julkishallinnon johtamisohjelma on avannut 3.12. Uusi johtajuus -verkkosivuston, joka tarjoaa yhteisöllisen foorumin uuden suomalaisen johtamisajattelun kehittämiselle. Sivustolla mm. blogikirjoituksia, videoita, ajankohtaisia uutisia voi kommentoida ja jakaa edelleen ystävilleen. Uusi johtajuus -sivusto on tehty Aalto-yliopiston tutkija Jarno M. Koposen laatiman yhteisöllisen viestinnän konseptin pohjalta ja sen tuotannosta on vastannut turkulainen Aucor Oy.

Julkishallinnon johtamisohjelman yhteisöllisellä viestinnällä halutaan tukea julkisen sektorin johtamiskulttuurin kehittämistä vuorovaikutteiseen ja ihmislähtöiseen suuntaan. Vuorovaikutteinen viestintä avaa mahdollisuuden keskusteluun ja ajatustenvaihtoon kaikkille johtajuudesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille.

Ohjelmalla on Facebookissa Uusi johtajuus -ryhmä,  joka tarjoaa myös kanavan tuoda esiin omia näkemyksiä ja ideoita siitä, miten johtajuutta voidaan parhaiten kehittää. Ohjelma haluaa aktiivisella läsnäolollaan erilaisissa sosiaalisen median ympäristöissä antaa tilaa moniäänisyydelle ja erilaisille näkökulmille.