archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Tervetuloa uudistetuille Sitra.fi-sivuille!

Kirjoittaja

Karoliina Luoto

Johtava asiantuntija, verkko, Avainaluekehitys

Julkaistu

Sitra.fi-sivusto on uudistunut. Suurimpia muutoksia aiempaan verrattuna on, että nyt kaikentyyppinen sisältö löytyy aiheittain koottuna, ja että myös Sitran ulkoinen verkkotekeminen Facebookissa, Twitterissä ym. löytyy muiden sisältöjen seasta.   

Sivustoa on kehitetty yhdessä Sitra.fi -käyttäjien kanssa, lämmin kiitos kaikille mukana olleille! Kaikki palaute on edelleenkin tervetullutta, sillä kehitys ei suinkaan pysähdy tähän vaan uusia sisältöjä ja ominaisuuksia lisätään jatkuvasti.

Sitra.fi-kehitysprojekti

Sitra.fi-palvelua on tehty avoimessa yhteiskehittelyprojektissa, jonka tulokset on julkaistu kenen tahansa hyödynnettäväksi ja jatkokehiteltäväksi. Tämä koskee niin projektin oppeja ja käytettyjä metodeja ja työkaluja (ks. projektiblogi http://opencorporatesite.posterous.com/) kuin syntynyttä lähdekoodiakin (http://drupal.org/, moduulien sponsoriksi merkitty Sitra).
Kehitysprojektitiimissä ovat olleet:
•    Ylva Fredriksson / Andreas Ekegren, Mårten Håkansson ja Jonas Lundqvist, Fröjd
•    Mikko Kiviniemi ja Kerkko Ulmanen, Deasign
•    Janne Toivola, Sininen meteoriitti
•    Karoliina Luoto ja Mira Kankkunen, Sitra
•    Projektin johto: Teppo Turkki / Juha Kostiainen, Ossi Kuittinen, Jari Pasanen ja Peter Bergström, Sitra sekä Karolina Olofsson, Fröjd ja Anna Gullstrand / Maria Falcken, Deasign

Sisällöntuotannosta on vastannut Sitran viestintätiimi yhteistyössä Sitran asiantuntijoiden kanssa.
Matkan varrella ovat olleet pienemmällä panoksella suureksi avuksi muiden muassa Arttu Kataja, Avarko, Aki Björklund, H1, Marjut Mutanen, Sitra, Petri Heiramo, Agilecraft, Charlotta Turku, Idean, Perttu Tolvanen, Sininen Meteoriitti, Michael Holler, Reaktor ja Janne Jääskeläinen, Aucor.