uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Haemme viestinnän harjoittelijaa

Hei tulevaisuusviestinnän tekijä, hae meille harjoitteluun! Haemme harjoittelijaa Sitran viestintään keväällä 2023. Harjoittelujakso alkaa 1.3.2023 ja kestää 6 kuukautta. Harjoittelu on palkallinen.

Julkaistu

Etsimme viestinnän tiimiimme monipuolista tulevaisuusviestinnän harjoittelijaa, jonka tehtävänä on avustaa erilaisissa Sitran viestinnän tehtävissä, kuten sisällöntuotannossa, verkkoviestinnässä sekä tapahtumaviestinnässä. Harjoittelijana osallistut mm. Sitran teettämän Tulevaisuusbarometri-kyselyn viestintätehtäviin sekä monipuoliseen tapahtumaviestintään.

Työtehtäviin kuuluu:

  • monipuoliset sisällöntuotannon tehtävät eri kanaviin (mm. verkkosivut, uutiskirjeet, sosiaalinen media)
  • erilaisten tekstien laatiminen ja editoiminen
  • tapahtumaviestinnän ja tapahtumien järjestämisen monipuoliset tehtävät
  • osallistuminen muuhun viestintätiimin työhön

Odotamme sinulta sujuvaa kynää, organisointi- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä poimia kokokonaisuudesta oleellisen.Toivomme, että olet oma-aloitteinen, kiinnostunut yhteiskunnallisista ilmiöistä ja tulevaisuusaiheista sekä osaat pukea monimutkaisia asioita ymmärrettävään muotoon. Työn monipuolisuuden ja nopean rytmin vuoksi toivomme, että sinulla on jo jonkin verran tuntumaa hektisessä viestintäympäristössä toimimisesta. Toivomme myös, että haastat meitä ja tuot uusia ideoita ja ajatuksia tulevaisuusviestintään.

Tarjoamme kiinnostavan näköalapaikan tulevaisuusviestintään sekä innostavat ja osaavat työkaverit. Harjoittelun kesto on kuusi kuukautta. Kevään harjoittelujakso alkaa 1.3.2023 ja päättyy 31.8.2023. Harjoittelu on palkallinen.

Hae paikkaa viimeistään 31.12.2022. Hakemuksen voi täyttää siirtymällä hakusivulle.

Lisätietoa tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Laura Seppälä, puh. 050 3311886 tiistaina 20.12 klo 13–14 ja torstaina 22.12. klo 10–11.

Haku alkaa 8. joulukuuta 2022 ja päättyy 31. joulukuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo, joka ennakoi, mitkä ilmiöt vaikuttavat tulevaisuuteemme. Teemme töitä asiantuntemuksella ja suurella sydämellä. Kehitämme ja selvitämme uusia ratkaisuja sekä teemme ennakkoluulottomia kokeiluja yhdessä erilaisten toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on reilu, kestävä ja innostava tulevaisuus, jossa ihmiset voivat hyvin maapallon kantokyvyn rajoissa.