archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Vielä ehdit osallistua Voimaantuva Suomi ry:n nettisivuston nimikilpailuun!

Kaikille avoimessa kilpailussa etsitään Voimaantuva Suomi ry:n nettisivustolle nimeä. Sivuston tarkoitus on jakaa tietoa ja tuoda yhteen voimaantumisesta kiinnostuneita henkilöitä. Sitran Julkishallinnon johtamisohjelma ja Voimaantuva Suomi ry etsivät ratkaisuja organisaatioiden johtajuuteen, rakenteiden uudistamiseen ja voimavaroihin liittyviin haasteisiin voimaantumisen keinoin. Keskustelun foorumina on nettisivusto.

Kirjoittaja

Jonna Stenman

Johtava asiantuntija, Uudistuminen, Avainaluekehitys

Julkaistu

Kaikille avoimessa kilpailussa etsitään Voimaantuva Suomi ry:n nettisivustolle nimeä. Sivuston tarkoitus on jakaa tietoa ja tuoda yhteen voimaantumisesta kiinnostuneita henkilöitä. Sitran Julkishallinnon johtamisohjelma ja Voimaantuva Suomi ry etsivät ratkaisuja organisaatioiden johtajuuteen, rakenteiden uudistamiseen ja voimavaroihin liittyviin haasteisiin voimaantumisen keinoin. Keskustelun foorumina on nettisivusto.

Voimaantuva Suomi ry:n tarkoituksena on mahdollistaa ihmisarvoinen kulttuuri, elämänilo ja voimaantuminen yhteiskunnan kestävän menestyksen perustaksi. Voimaantuminen on jatkuva prosessi sekä yksilössä että yhteisössä. Voimaantuva yksilö tunnistaa, luo ja kanavoi omat voimavaransa hyvinvointia edistävällä, eettisesti ja yhteiskuntavastuullisesti kestävällä tavalla. Yhteisön voimaantumisprosessin ydin perustuu yksilön sisäisen voimantunteen vahvistumiselle, jota edistetään parhaiten yhteisöllisillä menetelmillä: tukemalla ihmisten voimavaroja, luovuutta, hallinnantunnetta ja uudistumisvalmiutta.

Sitran Julkishallinnon johtamisohjelma ja Voimaantuva Suomi ry pyrkivät kumpikin löytämään ratkaisuja organisaatioiden johtajuuteen, rakenteiden uudistamiseen ja voimavaroihin liittyviin haasteisiin voimaantumisen keinoin. Tämän mahdollistamiseksi tarvitaan tietämyksen jakoa ja laajaa keskustelua. Keskustelun keskeinen foorumi on nettisivusto.

Nimikilpailuun ehtii vielä osallistua! 

Nettisivustolle parhaimman nimen keksinyt henkilö saa palkinnoksi saa spa-hemmottelupaketin kahdelle Vantaan Flamingossa. Ehdotuksia voi olla samalta henkilöltä useampia. Osallistuminen on helppoa: kirjoita keksimäsi nimi ja lähetä se 31.5.2010 mennessä tästä linkistä.

Nimiraati koostuu sivuston taustajoukoista ja voimaantumisen asiantuntijoista, ja valitsee voittajan kesäkuun 15.6.2010 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Mistä on kyse?