uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Viestinnän harjoittelija, liity joukkoomme!

Sykkiikö sydämesi vaikuttavalle viestinnälle? Teräville teksteille, ajatukset nyrjäyttäville kuville, yhteistyössä syntyville ideoille ja villeillekin toteutuksille? Ehkä myös yhteiskunnalliselle kehittämiselle, kestävälle ja reilulle tulevaisuudelle?

Julkaistu

Etsimme ensi vuodeksi kahta innostavasta yhteiskunnallisesta viestinnästä syttyvää

harjoittelijaa

Sitran loistavaan viestintätiimiin.

Tarjolla on kaksi harjoittelijan pestiä, jonka aikana pääset kokeilemaan siipiäsi erilaisissa viestinnän avustavissa tehtävissä – esimerkiksi julkaisujen sekä digitaalisen ja visuaalisen viestinnän parissa. Harjoittelut ovat kuuden kuukauden mittaisia, ja ne on tarkoitus toteuttaa ensi vuoden aikana. Ajankohdan voimme tarkentaa yhdessä.

Olet ehkä opintojesi loppuvaiheessa oleva viestijä, graafikon alku tai ensimmäistä työtäsi etsivä aloitteleva asiantuntija. Tai kukaties, ehkä olet vaihtamassa alaa ja etsit ihan uudenlaista suuntaa urallesi.

Haluatko kurkistaa tulevaisuustyöhömme ja tulla harjoittelemaan yhteiskunnallista viestintää? Haku on nyt auki. Olethan ripeä, sillä täytämme paikat heti, kun sopivat kandidaatit löytyvät.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta kykyä tunnistaa hyvä viestintä ja tarttua myös itse toimeen. Toimisto- ja kuvankäsittelyohjelmat ovat sinulle tuttuja, eikä työ videoidenkaan parissa ole ehkä vierasta. Odotamme myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä tekstintuottamiseen sekä halua heittäytyä uusiin tilanteisiin.

Työn monipuolisuuden ja nopean rytmin vuoksi odotamme, että sinulla on jo jonkin verran tuntumaa hektisessä viestintäympäristössä toimimisesta. Ymmärrät että rutiinitkin ovat osa työtä. Olet opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut VTM/FM/KTM/TaM/medianomi tai omaat vastaavat osaamiset. Ymmärrys visuaalisuudesta ja sen oivaltavasta käyttämisestä on iso etu.

Mitä tarjoamme

Energisen työympäristön ja tiimin, jossa monenlaiset osaajat tekevät töitä yhdessä. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä kanssamme ennakkoluulotonta viestintää tulevaisuusaiheiden parissa ja oppia koko ajan uutta. Työharjoittelu on palkallinen, laitathan palkkatoiveesi hakemukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sitran viestinnästä Jenni Sarolahti p. 050 372 0828 seuraavina ajankohtina:

  • keskiviikkona 11.12. klo 9.00-10.30
  • maanantaina 16.12. klo 15-17

Jätä hakemuksesi viimeistään 18.12.2019 tästä.

Mistä on kyse?