archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Vivago palkittiin ”the best eHealth Solution in EU” -kilpailussa

Julkaistu

Suomalainen terveys- ja turva-alan teknologiayritys Vivago valittiin Euroopan toiseksi parhaaksi eHealth -ratkaisuksi. Vivago on kehittänyt uudenlaisen tavan ratkaista kotihoidon haasteita, parantaa kustannustehokkuutta ja mahdollistaa turvatun, itsenäisen asumisen kotona mahdollisimman pitkään.

Eurooppalaisille pk-yrityksille suunnatussa eHealth-kilpailussa haettiin vuoden 2013 parasta eHealth-ratkaisua. Kilpailussa etsittiin innovatiivisia eHealth-yrityksiä, jotka tarjoavat ratkaisuja terveydenhoidon tarpeisiin tai tukevat väestön aktiivista ja tervettä ikääntymistä. Kilpailuun osallistui yli 200 yritystä Euroopasta, joista finaaliin ylti 15.

Vivago Oy on suomalainen, vuonna 1994 perustettu terveys- ja turva-alan huipputeknologiayritys, joka kehittää, myy ja markkinoi automaattisia ihmisen aktiivisuustasoa seuraavia ja analysoivia palvelukokonaisuuksia. Vivagon tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, ja niillä on avainlipputunnus. Vivagon suurin omistaja on Sitra ja muina omistajina on suomalaisia yksityishenkilöitä ja instituutioita.

 

Lisätietoja:

Vivagon tiedote 14.5.2013: Vivago palkittiin ”the best eHealth Solution in EU” -kilpailussa

Toimitusjohtaja Katja Kääriä, Vivago Oy
katja.kaaria@vivago.com
www.vivago.com

eHealth Competition